Sigma BC 14.12 Alti

Cuentakilometres Sigma BC 14.12 Alti
(+Info)

50.00 38.50

Sigma BC 14.12 és un nou comptaquilòmetres mitjançant cable que destaca pels seus cinc funcions de mesurament d'altitud sense oblidar les funcions clàssiques de qualsevol comptaquilòmetres que es preï.
Aquest nou model per del prestigiós fabricant alemany de comptaquilòmetres Sigma, el Sigma BC 14.12 ALTI, posa especial èmfasi en el mesurament de l'altitud. De funcions específiques d'altitud té altitud actual, altitud d'inici, parcial d'ascensió total, alçada total d'ascensió.
Òbviament, també compta amb funcions de comptaquilòmetres bàsiques com velocitat immediata, mitja i màxima, comparació immediata / mitjana, parcial de distància i distància total i funcions de rellotge com a temps de moviment, temps total de moviment i rellotge. Inclou indicador de temperatura, xip de seguretat, indicador de bateria baixa, llum de fons i estanquitat.
Si busquem un model fiable, de funcionament mitjançant cable, amb tota la informació de comptaquilòmetres completa i volem tenir un extra d'informació pel que fa a altitud, aquest és el millor model possible.