• Cuadre Bicicleta MTB Carbono. OLYMPIA Model F1.
 • TECHNICAL DESIGN.
 • STABILITY CONTROL.

Bicicleta OLYMPIA F1-RACE XX1E Disc

Grup SRAM Eagle XX1E-12V.
Frens SHIMANO XTR BR M9000
(+Info)

5550
 • Enviament
  • Lliurament 5 Dies. Des de la confirmació de la compra.
 • Descompte
  • Descompte online 12%
 • Transport
  • Gratuït

La nova referència en el XC per Olympia en 2017 es dirà F1


Del XC al bike-marató. Però sempre amb la idea d'anar el més ràpid possible. Aquest és el camp de batalla de la nova Olympia F1. Un 29er de carboni que es convertirà en el model topall de gamma de Olympia per al XC i que no amaga les seves pretensions: ser veloç a qualsevol preu.
La fàbrica de Piove di Sacco ha creat aquest model a partir del feedback rebut per la seva potent equip de competició, especialment per Daniele Braidot, actual campió d'Itàlia de XCO, i Leonardo Paez, campió de Colòmbia.
És fàcil percebre a simple vista els canvis amb l'actual Iron, referència en rígides en el catàleg de Olympia 2016. Els seus "tubs" són més musculosos i no per a fins estètics. El pes del quadre es queda en 1.050 grams en talla S. Sens dubte el seu tret d'identitat està en la pipa de direcció, on ens vam trobar un "forat" entre la pròpia pipa i la unió del tub diagonal i superior. No és una cosa nova, ja que ja es va veure fa anys en una altra firma italiana, però en aquest cas té una funció molt concreta. Augmentar la rigidesa de la part frontal de la bicicleta de manera exponencial per formar la millor parella possible al costat de la forquilla invertida RockShox RS1. Amb això es busca compensar les forces que aquesta forquilla genera, així com adaptar-se a l'ús de manillars amples, de 700mm, que també propicien majors forces en oferir més palanca al pilot.
 
 
 

Olympia F1
Quant a la seva construcció estem davant un quadre monocasc de carboni on s'ha emprat carboni Toray T1000, que ofereix un nivell òptim de lleugeresa i rigidesa, alternat amb el M40J i T800. El quadre Olympia F1 és Boost, amb eix passant de 12 mm. S'han fet esforços per aconseguir que la part del darrere sigui capaç de filtrar les vibracions. De fet els italians l'anuncien com la rígida més còmoda que han creat.
Es llançarà a l'octubre de 2016 en talles S, M i L