Mach 429 TRAIL SLX/XT.

De nou pivot Mach 429 Trail puja el llistó en bicicletes de TRAIL.
(+Info)

4669.00
Geometry Chart
geometry graphic
    S M L XL
A Seat Tube Length (C-T) 16.00 17.50 19.00 20.50
B Top Tube Length 22.85 23.90 24.75 25.60
C Head Tube Length 4.00 4.00 4.70 5.90
D Head Tube Angle 67.50° 67.50° 67.50° 67.50°
E Seat Tube Angle 72.80° 72.80° 72.80° 72.80°
F Chain Stay Length 17.45 17.45 17.45 17.45
G Bottom Bracket Height 13.19 13.19 13.19 13.19
H Standover Height 28.54 28.98 29.29 30.04
I Wheelbase 43.70 44.69 45.47 46.46
  Stack 23.91 23.93 24.59 25.71
  Reach 15.10 16.11 16.66 17.1
 
A PIVOT.: 
El nostre objectiu en dissenyar el Mach 429 Trail era crear una nova categoria de bicicleta de muntanya - un que s'aprofita de les millors característiques dels 29 i encara manté les característiques de rendiment que fan que s'oblidi de Mida roda i, en canvi, traduir a la "millor- passeig de la història," cada vegada que viatge.

Hem produït moltes iteracions d'aquest nou disseny, ajustar els angles i els mesuraments amb cada generació de prototips i proves de passeig en totes les versions fins que es va crear la fórmula perfecta. El resultat? Una bicicleta amb la increïble eficàcia de pedaleig i petits sots del ® de disseny dw-link, un extrem davanter de folgança i un extrem posterior curt que és ràpid, flickable i eficient de l'energia.

Com a complement a aquesta nova fórmula 29er, trobarà Boost ™ 148 espaiament, el nostre propi nucli buit, de fosa de carboni interna d'alta compressió i l'obsessiu detall que s'espera de pivot. Sense esforç maneig bicicleta de pista, la transferència d'energia increïble i precisa en les corbes són totes seves, sense compromís, en el xassís perfectament equilibrat del Mach 429 Trail. És l'elecció perfecta per al seu proper viatge.

Nova mitja cursa Trail Vinculació Disseny de pivot
El 429 Trail marca la introducció del nou disseny del barnillatge sender de mitja cursa del pivot, específicament per a bicicletes de pista. Amb grans influències del disseny de la forquilla de la Phoenix DH carboni i Mach 6 de carboni, el 429 Trail utilitza una nova unió superior per proporcionar el mateix control de màxima precisió i el tacte sense fons del nostre temps de viatge dw-link ® dissenya d'una forma més compacta, el paquet més lleuger per a aplicacions rastre.

Quan aparellem el nou disseny d'unió superior amb el mateix disseny d'unió inferior que utilitzem en el carboni Mach 6, el resultat és una moto que es pot prendre en qualsevol lloc i sobre qualsevol cosa - 01:00 29er increïblement versàtil amb la suspensió aparentment interminable i notablement major tracció. Dw-link El Mach 429 de Trail ® suspensió proporciona característiques de maneig sense igual, combinats amb l'eficiència de pedaleig i la capacitat d'ascens per als pilots que exigeixen el millor rendiment tant en XC i el terreny tècnic.

El sender és 429 spec'da amb el nou Fox Float DPS xoc (sistema de doble pistó) especialment ajustat específicament per 429 Trail. DPS significa Sistema de doble pistó - l'amortidor compta amb dues sèries diferents de les vàlvules, similar al que es trobaria en el disseny de X Flotador del dipòsit extern de Fox però en un paquet molt més lleuger. El DPS xoc flotador compta amb nous escenaris i un disseny que permet una sensació increïblement pelfa amb una àmplia gamma de control de l'amortiment mentre que també ofereix una posició extremadament positiva "ferma", per a aquestes llargues ascensions foc de la carretera. Aquestes característiques són complements directes d'ajust de la suspensió de mitja cursa del pivot i quan es combina amb el DW-link's® patentat anti-squat sensible a la posició, fins i tot ofereix als conductors una millor tracció en les pujades dures i més aspre sender , fent que el Mach 429 Trail 1 ascendent trail-conquesta, l'escalada de la màquina amb una sensació gairebé sense fons, fins i tot en els terrenys més agressiu.

Perquè coincideixi amb la sensació sense fi de la suspensió del darrere Mach 429 de Trail, l'hem aparellat amb el nou 130 mm Fox 34 per a un passeig perfectament equilibrat tant en les pujades i baixades. Aquest forquilla estableix un nou llistó de rendiment de la suspensió específica rastre.

augmentar
Per complementar aquests angles trail-provada, ara hi Boost ™ 148 espaiament en la part posterior i 110 mm de separació boixa davanter. L'ample extra entre els abandonaments amb el sistema Boost ™ es presta perfectament a la unitat de pivot per produir els marcs més rígids amb la millor transferència d'energia disponible. L'espai extra entre les ales de la boixa de la roda dóna que 29er una passejada sentir que és tan precís com qualsevol mida de la roda amb l'avantatge afegit de la capacitat de bolcada grans rodes. A més de millorar la rigidesa del marc i rodes, el sistema Boost ™ també ens permet afegir més pas de roda, el que permet una gamma més àmplia d'opcions de pneumàtics específics de condició.

Disseny del marc del carbó
En crear el Mach 429 Trail, els nostres enginyers han treballat per trobar la combinació perfecta de disseny específic, net, composta per la força, grans seccions transversals per a la rigidesa i la combinació correcta de materials compostos per produir un marc d'alt valor digne d'aquest nom pivot. Amb el nostre nucli buit, procés de modelo interna per portar aquesta visió a la realitat, els pilots poden ara posar el Mach 429 Camí a la part superior de la llista quan es tracta de triar un buirac d'una bicicleta.

A més, hem dissenyat aquest quadre de carboni complet amb valor en la ment - sobre la base dels nostres anys d'experiència safata composta i construcció - hem mantingut els més alts nivells de rigidesa i resistència al pes, alhora que els canvis enfocats a mantenir els costos baixos i els avantatges tècnics altes, com ara estratègica, fàcil d'enrutament de serveis externa, combinada amb les característiques clau del sistema portuari cable pivot - incloent ports per al seu ús amb un lloc degotador interna i neta per cable / habitatge enrutament a través de les beines.

Els detalls fan la bici
Debutant en el Mach 429 Trail és un nou ultra-net, frontal extraïble desviador muntatge. Per a aquells que vulguin córrer dos plats, aquest muntatge ofereix la millor qualitat en els canvis que pot obtenir, utilitzant el nou sistema desviador davanter lateral abatible de Shimano.

Per als amants de la simple funcionalitat dels sistemes de 1x, retiri el suport del desviador davanter per a una instal·lació molt elegant, net, amb gairebé cap evidència que el maquinari no-necessari.

Les nostres bicicletes de muntanya compten amb la part inferior PF92 bracket.Collaboratively desenvolupat pels nostres enginyers i Shimano, això permet pivots més àmplia i millor suport de suport, els quals contribueixen a un augment de la rigidesa del marc i de la força, així com la millor longevitat del rodament.

Altres detalls essencials inclouen muntatge en pal peces del fre de disc per a una fàcil instal·lació i estalvi de pes, la compatibilitat degotador sigil interna i rodaments de cartutx Max Enduro throughout.There són suports per a ampolles d'aigua 2 a cada quadre i el Mach 429 Trail està disponible en 4 talles - S, M, L, XL - i en dos grans colors.

Construir kits i Assemblea
El Mach 429 Trail està disponible amb una àmplia gamma de completa construeix - tot, des SLX fins XTR tant amb opcions de Shimano i SRAM. Hem seleccionat acuradament totes les parts i components d'especificacions només volem muntar nosaltres mateixos.

Prenem seriosament la qualitat i mà d'obra en el pivot, i sabem que els detalls són els que fan un gran pilot experience.Every Pivot Cycles trama se sotmet a un conjunt de verificació i control de qualitat 28 pas per assegurar que serà tan emocionats com nosaltres cada vegada que es viatjar en el Mach 429 Trail.

Mach 429 Característiques Trail
quadre de carboni que ofereix els principals materials de fibra de carboni d'última generació i tecnologia d'emmotllament interna nucli buit patentada de pivot.
Nou espai del darrere 12 x 148 mm Boost per a una màxima rigidesa i control.
Dissenyat per funcionar amb forquilles de 120-130mm en els viatges.
Fox Float xoc DPS, el rendiment en sintonia per al Mach 429 Trail.
rodes de 29 polzades per a les voltes ràpides i bolcada superior en terrenys tècnics.
27.5 "+ capaç!
Fàcil d'usar barreja de col·locació dels cables externs i interns amb el sistema de port del cable intern de pivot.
compatibles missatge degotador intern.
vincles freds d'alumini forjat amb rodaments Enduro Max cartutx.
Molt durador tub diagonal de cuir recobert de goma i protecció basculant.
innovador disseny del barnillatge de mitja cursa nova de pivot.
116 mm de renom suspensió DW-Link ® en sintonia per a un maneig rastre. (Realment se sent com una bicicleta de 100 mm quan l'escalada i una bicicleta de 130 mm en descendir)
muntatge posterior es munta frens de disc per a la precisió i estalvi de pes.
pedaler PF92 per al pes lleuger, durabilitat i facilitat de manteniment. Co-dissenyat per Cicles de pivot i Shimano, ara l'estàndard líder en la indústria de les bicicletes de muntanya de gamma alta.
Nou suport de pivot desviador davanter desmuntable per a un disseny d'estructura neta amb 1X i frontal perfecta amb el sistema de desplaçament lateral 2X-swing de Shimano.