226ERS NEO-PROTEIN BAR.

226ers LLANÇA LA NOVA NEO - PROTEIN BAR AMB UN 50% DE PROTEÏNES.
(+Info)


226ers LLANÇA LA NOVA NEO - PROTEIN BAR AMB UN 50% DE PROTEÏNES

226ers ha llançat al mercat la nova Neo - Protein Bar. Es tracta d'un snack ideal per a una òptima recuperació. Conté 25 grams de proteïna d'alta qualitat en cada barreta, extreta de fonts com la caseïna, ou i lactis, totes amb gran quantitat d'aminoàcids essencials i ramificats.

Amb aquestes pautes s'afavoreix la captació d'aminoàcids per part de l'organisme aprofitant el període de "finestra oberta" i s'accelera la recuperació muscular, tan necessària per aconseguir optimitzar resultats i apropar cap als teus objectius, així com per afrontar de la millor manera la següent càrrega d'exercici.

 

La vitamina B6, encarregada del metabolisme dels aminoàcids, fa d'ella un producte ideal per afavorir la recuperació tissular (dels teixits) després de grans esforços, entrenaments de força o competicions.

Es recomana seguir aquests passos per al seu ús:

Abans de l'entrenament: una barreta entre 40 minuts i una hora abans, perquè l'organisme tindrà el temps suficient per assimilar correctament aquests nutrients i aconseguir un major rendiment a causa de que la fatiga es retardarà i el risc de lesió muscular disminuirà.
Després de l'entrenament: una barreta durant els següents 30 minuts en finalitzar la sessió d'entrenament.
Després de la competició: una barreta per hora durant les dues hores següents després d'una competició.
Per a una recuperació extra: una barreta en l'esmorzar el dia posterior a un entrenament extenuant, de llarga durada o una competició.
Tanmateix, i si l'objectiu és un augment de la ingesta proteica, les Neo-protein es poden utilitzar també a manera de "snack" ingerint una cada 5-6 hores.

Atès que les NEO Bar se centren en la recuperació muscular i de teixits, es recomana la seva combinació amb productes amb alta aportació en hidrats de carboni com les Endurance Bar, Evo Bar o les Energy Drinks de la mateixa marca per recarregar els dipòsits de glucogen muscular i optimitzar el procés global de recuperació.