Andalusia Bike Race presented by Shimano 2016

La sisena edició se celebrarà del 21 al 26 de febrer.
(+Info)

Andalusia Bike Race presented by Shimano 2016
La sisena edició se celebrarà del 21 al 26 de febrer
 
En els seus cinc anys d'existència, Andalusia Bike Race presented by Shimano ha aconseguit importants fites que la col·loquen com una de les majors proves per etapes de bicicleta de muntanya del món i líder a Espanya. Classificada per la Unió Ciclista internacional (UCI) des de 2013 com un esdeveniment de primera categoria, ha repartit més de 75.000 € en premis en metàl·lic, rebut a més de 2.700 esportistes de 38 nacionalitats diferents, que han cobert més de 2.100 quilòmetres d'autèntic Mountain bike i superat gairebé 60.000 metres d'ascensió.
 
29 etapes marató (l'edició 2013 va patir l'anul·lació d'una etapa a causa de neu) al llarg de les províncies andaluses de Còrdova i Jaén, han servit per descobrir llocs desconeguts i ubicar la regió com un dels millors llocs del món per practicar Mountain bike, recolzat a més de la seva reconeguda i amplia oferta turística.
 
Molts participants viatgen amb alguna altra persona com a acompanyant o assistent, el que significa que durant aquests darrers anys la regió s'ha beneficiat d'almenys 30.000 pernoctacions addicionals, abarrotant la gran majoria d'allotjaments i establiments disponibles a les ciutats de Còrdova, Jaén i els seus voltants.
 
Fins a la data, Andalusia Bike Race presented by Shimano ha crescut fins a aconseguir més de 32.500 seguidors a Facebook, més de 8.200 a Twitter, i uns 300.000 visitants únics entren anualment la seva pàgina web oficial (www.andaluciabikerace.com), demostrant l'enorme interès mundial de la prova.
 
Andalusia Bike Race presented by Shimano es disputa en parella, un equip de dues persones que pedalegen simultàniament durant sis dies. La prova ha evolucionat ràpidament des que sorgís el 2011 i ara afronta la seva sisena edició, del 21 al 26 de febrer 2016. El període d'inscripció començarà properament. ¡Atent als nostres comunicats, pàgina web oficial (www.andaluciabikerace.com) i xarxes socials!