Campionat del món XCO màster.

Vallnord (Andorra)
( Leer Noticia.)

El dia 23 de juny es va celebrar el Campionat del món XCO màster, a l'estació d'esquí de Vallnord (Andorra).
Un circuit tècnic situat a uns 2200m d'altitud, feia que l'exigència fos més gran, a més de les condicions climatològiques, on la pluja va fer acte de presència a tota la jornada, complicant el traçat del circuit. Un traçat molt exigent per si mateix.
Jose María Guerrero (actual campió d'Espanya) sortia des de la primera línia de graella com a favorit. Des de l'inici es situava al capdavant i imposant un fort ritme aconseguia marcar unes diferències d'uns 15 - 20 ", respecte al segon classificat. I de gairebé 30 "del grup perseguidor, on es disputaven la tercera posició del podi.
Les condicions del circuit, a causa de la pluja, van fer que a més de les exigents pujades que caracteritzen el traçat de Vallnord, els punts clau fossin els passos de roques i arrels, on el corredor de l'Olympia Factory Cycling Team marqués la diferència, proclamar-se Campió del món XCO màster 2017 a comandaments de la seva Olympia F1.
Títol que portava preparant des de principis de temporada.