• Copa Catalana Corró D´Amunt 2016.

COPA CATALANA BTT INTERNACIONAL.

ES DESPLAÇA A CORRÓ D'AMUNT AQUEST CAP DE SETMANA.
(+Info)

LA COPA CATALANA INTERNACIONAL BIKING POINT DE BTT ES DESPLAÇA A CORRÓ D'AMUNT AQUEST CAP DE SETMANA

07-04-2016

Corró d'Amunt ha estat present en gairebé totes edicions de la Copa Catalana Internacional de BTT

El dissabte es disputarà la CRI de 4 quilòmetres i diumenge serà el torn de l’XCO


La Copa Catalana Internacional Biking Point de BTT arriba a la segona prova puntuable aquest cap de setmana a Corró d'Amunt després d'un inici espectacular a Banyoles. La primera prova va ser un èxit tant de públic com de participació en una jornada que serà recordada. Corró d'Amunt pren el relleu en una cursa de categoria autonòmica que constarà de contrarellotge individual i prova de cross-country.

La Copa Catalana Internacional Biking Point de BTT torna a Corró d'Amunt, seu que ha estat present en 14 de les 15 edicions del certamen, i ho fa amb més de 300 bikers preinscrits i tots els favorits a la victòria final. La CCI Corrró d'Amunt començarà dissabte amb la CRI de 4 quilòmetres i el plat fort arribarà diumenge amb la cursa XCO en un circuit de 7 quilòmetres al voltant del Turó de Can Bertran, tècnic i amb llargs senders dins el bosc combinats amb ràpids trams de pista que el fan molt exigent. Els millors bikers de Catalunya es disputaran una victòria de prestigi i entre els màxims favorits destaquen Francesc Guerra (Olympia Factory Cycling Team), Roger Argelaguer (Team Blue Motors), Jordi Carnicer (Scott- Taymory), Cristofer Bosque i Gerard Álvarez (Tomàs Bellès Cannondale), mentre que en fèmines destaca la presència de Sandra Santanyes (MMR-Powerade) i Núria Espinosa (Pandalud BG Team).

El liderat està en joc i els candidats a conquerir la Copa Catalana Internacional Biking Point de BTT hauran d’escalar posicions i algun d'ells pot vestir el mallot de líder. Les preinscripcions per a la CCI de Corró d'Amunt estan obertes fins al divendres a les 9 hores.
 

La Copa Catalana Internacional Biking Point de BTT es desplaça a Corró d'Amunt aquest cap de setmana