• COPA CATALANA BTT INTERNACIONAL.

COPA CATALANA BTT INTERNACIONAL.

Santa Susanna s'estrena i es consolida com una de les seus de la Copa Catalana Internacional BTT osCommerce.
(+Info)

FRANCESC GUERRA I Sandra Santanyes GUANYADORS A SANTA SUSANNA I LÍDERS DE LA COPA CATALANA INTERNACIONAL BTT BIKING POINT.

Avui diumenge 26 de març en un dia molt assolellat i a pocs metres de la costa, concretament a la zona esportiva de Santa Susanna s'ha celebrat la segona prova de la Copa Catalana Internacional BTT osCommerce. Després d'un inici espectacular a Banyoles, Santa Susanna s'ha estrenat amb una categoria UCI c3 com a nova seu dins del calendari.

Un total de 425 ciclistes han pogut gaudir d'una jornada espectacular de BTT, en un circuit d'uns 6 quilòmetres molt tècnic i alhora molt dur que ha sorprès molt positivament a tots els participants. El circuit començava just davant el camp de futbol, pujava pel Torrent de Can Puig i s'endinsava al Parc de la Font del Boter i acabava amb un llarga i tècnica baixada. Santa Susanna ha superat totes les expectatives tenint en compte que es tractava d'una nova seu dins el calendari de la Copa Catalana Internacional BTT osCommerce 2017, d'aquesta manera es consolida i permet gaudir d'una prova a la costa dins el calendari.

Francesc Guerra del Buff Scott MTB Team ha estat el clar guanyador de Santa Susanna on des de l'inici s'ha distanciat de la resta aconseguint una àmplia diferència de gairebé un minut. Finalment ha aconseguit la victòria i així també el lideratge amb un temps de 1:28:54, en segona posició ha quedat Ever Alejandro Gómez de Tomàs Bellès-Cannondale Tactic a 1:20 min, i ha completat el podi Ramón Sagués amb un temps de 1:30:35. En categoria femenina la victòria ha estat per a Sandra Santanyes de l'Olympia Factory Racing Team amb un temps de 1:28:09 seguida per Anna Villar del osCommerce Massi que ha entrat a 32 segons de la guanyadora. El podi l'ha completat MªMercè Pacios del Cycling No Limit Travel que ha entrat a 3 minuts i sis segons de diferència.

Després de l'inici de la Copa Catalana Internacional BTT osCommerce a Banyoles i d'aquesta segona prova de Santa Susanna, els actuals líders són Francesc Guerra en categoria masculina i Sandra Santanyes en categoria femenina.

Un cop estrenada amb gran èxit i molta afluència de públic la nova seu de Santa Susanna, els corredors ja descansen pensant en la tercera prova de la Copa Catalana Internacional BTT osCommerce que serà la setmana següent a Corró d'Amunt. Les inscripcions ja estan disponibles a ticketoci.net.

Francesc Guerra i Sandra Santanyes guanyadors a Santa Susanna i líders de la Copa Catalana Internacional BTT osCommerce.

Francesc Guerra y Sandra Santanyes ganadores en Santa Susanna y líderes de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point