• COPA CATALANA BTT INTERNACIONAL. AQUEST CAP DE SETMANA BANYOLES.

COPA CATALANA BTT INTERNACIONAL. AQUEST CAP DE SETMANA BANYOLES.

ES CONVERTIRÀ EN LA CATEDRAL MUNDIAL DEL MOUNTAIN BIKE.
(+Info)

07-03-2017
Alguns dels millors corredors d'XCO estaran a Banyoles a la prova inaugural de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point

Aquest cap de setmana vinent de l'11 i 12 de març a Banyoles es podrà viure un dels majors espectacles del Mountain Bike XCO on hi seran presents varis dels millors corredors del moment. Aquest any la prova estrena la categoria UCI Hors Class, essent la primera prova en la història d'Espanya amb aquesta categoria, només superada per la Copa del Món. Banyoles viurà un any més un gran ambient ciclista, replet d'aficionats animant als corredors en tot moment en molts punts del recorregut gràcies a les possibilitats d'accés en un circuit digne de la categoria Hors Class. La presentació oficial de la Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point de Banyoles serà aquest divendres a les 18h al Parc de la Draga de Banyoles.

Cartell de luxe 
Després que es fes públic l'ascens de categoria de la primera prova de la Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point de Banyoles, passant a ser UCI Hors Class, el cartell també havia d'estar a l'altura de les circumstàncies. En categoria masculina han confirmat la seva presència Julien Absalon, considerat el millor de la història, el medallista olímpic Carlos Coloma, Victor Koretzky, Hugo Drechou, Sergio MantecónDavid ValeroPablo Rodriguez o el banyolí Josep Duran, entre d'altres i amb un total de 15 nacionalitats diferents i més de 600 participants.

La representació femenina en la categoria elit es veu eclipsada per l'assistència de Pauline Ferrand-Prévot, campiona del Món l'any 2015, Raiza Gouzlao campiona de Brasil el 2016 i Daniela Campuzano entre d'altres. 

Cursa exclusiva fèmines i Copa Promoció BTT el dissabte
La prova de Banyoles es caracteritza per l'alta participació en fèmines. Això ha motivat la decisió que, a diferència d'altres anys, en aquesta edició hi hagi sortida exclusiva en categoria fèmines dissabte 11 de març a les 16:00h amb lliurament de premis per separat, concentrant l'atenció en una sola sortida i deixant les categories masculines per al diumenge.

L'Ajuntament de Banyoles continua apostant pel Mountain Bike donant suport a la celebració de la prova i promovent l'esport entre els més joves. En aquesta edició els infantils i alevins podran participar a laCopa Promoció BTT que tindrà lloc el dissabte a les 15.00h.

logo_ajbanyoles.png

 

Aquest cap de setmana Banyoles es convertirà en la catedral mundial del mountain bike