• Pauline Ferrand-Prev: ot S'IMPOSA a LA COPA CATALANA INTERNACIONAL BTT BIKING POINT DE BANYOLES.
  • Pau:line Ferrand-Prev: ot S'IMPOSA a LA COPA CATALANA INTERNACIONAL BTT BIKING POINT DE BANYOLES.
  • Pau:line Ferrand-Prev: ot S'IMPOSA a LA COPA CATALANA INTERNACIONAL BTT BIKING POINT DE BANYOLES.

COPA CATALANA BTT INTERNACIONAL BANYOLES.

PAULINE FERRAND-PRÉVOT S'IMPOSA A LA COPA CATALANA INTERNACIONAL BTT BIKING POINT DE BANYOLES.
(+Info)

11-03-2017
La corredora francesa ha mantingut un duel apassionant amb l'hongaresa Barbara Benko

Gran expectació en la prova femenina que aquest any estrena format similar al de la Copa del Món celebrant-se el dia abans de la prova masculina

Pauline Ferrand-Prévot del CANYON-SRAM Racing s'ha imposat amb un temps d'1:29:29 a Barbara Benko del FOCUS XC Team en un duel molt igualat fins a l'última volta, en la qual ha entrat a escassos segons amb un temps d'1:29:42. Les dues corredores han marcat un ritme molt alt durant tota la carrera i s'han desmarcat ja en la primera volta de la resta del grup. Malgrat que la corredora francesa prenia avantatge a les baixades, l'hongaresa l'aconseguia atrapar en els trams plans i de pujada. Completant el podi i allunyats de les dues primeres, ha entrat la campiona mexicana Daniela Campuzano del BH SR SUNTOUR KMC amb un temps d'1:32:00.


La Copa Catalana Internacional Biking Point de Banyoles ha congregat a centenars d'espectadors al Parc de la Draga, que han gaudit d'un gran espectacle en una dia primaveral ideal pel Mountain Bike. Abans de la prova femenina, concretament a les 10h s'han realitzat els entrenaments oficials on tots els corredors han pogut conèixer les petites modificacions del circuit respecte a l'edició anterior. Una hora prèvia de la competició femenina s'ha realitzat la Copa Promoció BTT Banyoles per a les categories d'Infantils i Alevins.
 
Demà es podrà viure un dels majors espectacles del Mountain Bike XCO i estaran presents varis dels millors corredors del moment. Banyoles viurà demà de nou un gran ambient ciclista, replet d'aficionats animant als corredors en tot moment en molts punts del recorregut gràcies a les possibilitats d'accés en un circuit digne de la categoria Hors Class.

En categoria masculina destaquen Julien Absalon, considerat el millor de la història, el medallista olímpic Carlos Coloma, Victor Koretzky, Hugo Drechou, Sergio Mantecón, David Valero, Pablo Rodriguez o el banyolí Josep Duran, entre d'altres corredors.

cc