• PRESENTADA OFICIALMENT LA CCI BIKING POINT DE BANYOLES AMB LA PRESÈNCIA DE JULIEN ABSOLON I CARLOS COLOMA

COPA CATALANA BTT INTERNACIONAL

PRESENTADA OFICIALMENT LA CCI BIKING POINT DE BANYOLES AMB LA PRESÈNCIA DE JULIEN ABSOLON I CARLOS COLOMA.
(+Info)

10-03-2017
Més de 700 ciclistes vinguts d'arreu del món participaran a un dels majors espectacles de mountain bike

L'espectacle de BTT portarà a 5.000 aficionats al Parc de la Draga  al llarg dels dos dies

Avui a les 18h al Parc de la Draga de Banyoles s'ha presentat oficialment la prova inaugural de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point de Banyoles amb la presència del francès Julien Absolon, considerat un dels millor ciclistes de Cross Country de la història i número 1 del rànquing UCI i l'espanyol Carlos Coloma, medallista olímpic als Jocs de Río.

La CCI Biking Poing de Banyoles ha aconseguit en aquesta edició la categoria Hors Class, essent la primera prova en la història d'Espanya amb aquesta categoria, només superada per la Copa del Món. Aquesta novetat, juntament amb el prestigi internacional de la prova ha augmentat la participació de ciclistes, que aquest any supera els 700.

L’Ajuntament de Banyoles, el Club Ciclista Banyoles, la Federació Catalana de Ciclisme i Ocisport, han treballat molt i durant molts anys per tal que Banyoles es consideri la catedral mundial del mountain bike. Reconeguda com una de les proves més importants fins a dia d’avui, tant a nivell estatal com internacional, Banyoles posa el punt d’inici a la temporada 2017 de la Copa Catalana Internacional de BTT BIKING POINT, que albergarà a autèntiques estrelles i promeses del Cross Country.

Una de les novetats d'enguany és la concentració en un única cursa de les categories femenines el dissabte 11 a les 16h, un format igual que els de la Copa del Món i que deixarà les categories masculines pel diumenge 12 de març. Per promocionar l’esport dels més joves, els alevins i infantils podran participar a la Copa Promoció BTT el dissabte a les 15h.

Cartell de Luxe
Després que es fes públic l'ascens de categoria de la primera prova de la Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point de Banyoles, passant a ser UCI Hors Class, el cartell també havia d'estar a l'altura de les circumstàncies. En categoria masculina han confirmat la seva presència Julien Absalon, considerat el millor de la història, el medallista olímpic Carlos Coloma, Victor Koretzky, Hugo Drechou, Sergio MantecónDavid ValeroPablo Rodriguez o el banyolí Josep Duran, entre d'altres.

La representació femenina en la categoria elit es veu eclipsada per l'assistència de Pauline Ferrand-Prévot, campiona del Món l'any 2015, Raiza Gouzlao campiona de Brasil el 2016 i Daniela Campuzano entre d'altres. 

Presentada oficialment la CCI Biking Point de Banyoles amb la presència de Julien Absolon i Carlos Coloma