El millor BTT arriba aquest cap de setmana a Valladolid

II INTERNACIONALS CIUTAT DE VALLADOLID

Valladolid sempre ha estat vinculada al ciclisme i ara tenim l'oportunitat de gaudir del BTT en un paratge inigualable com és el turó de Les Conteses ", ha subratllat León de la Riva durant la presentació dels Internacionals de Valladolid el passat dimecres.
 
Un parc urbà que permet dissenyar un circuit dur, tècnic i, sobretot, molt proper als ciutadans. "És un privilegi per a nosaltres poder celebrar els Internacionals Ciutat de Valladolid en un entorn natural dins del centre urbà, la resposta de la gent és altíssima", va destacar l'organitzador de la prova, Óliver Ramos.
 
La prova tindrà un "alt nivell esportiu", amb la presència ja confirmada dels actuals campions de la prova en categoria absoluta, David Valero i Rocío Martín. El fet que es tracti de la primera prova de l'Open d'Espanya Cofidis fa que l'emoció estigui garantida per la incògnita que suposa conèixer l'estat de forma de cada un dels ciclistes.
 
El turó de les Conteses acollirà el dissabte 14 de març, a partir de les 17,00 hores, una contrarellotge individual que aportarà punts per a la classificació general de l'Open. Ja el diumenge, amb sortides per a les diferents categories a les 9.15, 10,30 i 12,30 hores, arribarà el plat fort del cap de setmana.
 
Castella i Lleó, protagonista
 
López Cerrón va destacar l'esforç de la RFEC a l'hora d'impulsar l'Open d'Espanya Cofidis i, en general, les proves de BTT. "El ciclisme de muntanya és la modalitat que més creix i té una gran repercussió garantida". Per la seva banda, el director general d'Esports de la Junta de Castella i Lleó ha posat èmfasi que dues de les sis proves de les que consta l'Open se celebren a la regió castellana i lleonesa.
 
A banda de la competició a Valladolid, l'Open d'Espanya Cofidis realitzarà parades a Jerez de la Frontera (11 i 12 d'abril), Sant Llorens de Morunys (2 i 3 de maig), Aguilar de Campoo (9 i 10 de juny), Panticosa (6 i 7 de juny) i Becerril de la Serra (27 i 28 de juny).