• Sea Otter Europe, un dels festivals del sector de la bicicleta més grans del món, que arriba a Girona el 2017

Es presenta la Sea Otter Europe,

Un dels festivals del sector de la bicicleta més grans del món.
( Llegir Noticia )

0

Es presenta la Sea Otter Europe, un dels festivals del sector de la bicicleta més grans del món, que arriba a Girona el 2017.

La Sigui Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show se celebrarà la primavera del 2017, del 2 al 4 de juny. És la primera vegada que desembarca a Europa el que es considera un dels festivals dedicats al ciclisme i als esports a l'aire lliure més grans i complets del món, la Sea Otter Classic, que des de fa 25 anys se celebra a Laguna Seca (Califòrnia - Estats Units).
 
La Costa Brava i Girona es posicionen així com una destinació esportiu ciclista de referència del sud d'Europa i situa el territori al màxim nivell del ciclisme mundial.
 
Aquest matí s'ha fet la presentació a l'Ajuntament de Girona, amb la presència de la tinent d'alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes; el director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos; el representant territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona, Josep Pujols, i el director del festival Sigui Otter Europe - Costa Brava Girona Bike Show, Oriol Sallent.
 
Plana ha destacat el paper de l'esdeveniment en el propòsit de la ciutat d'esdevenir un centre internacional del món de la bicicleta, mentre que Ramos ha avançat que precisament el 2017 serà declarat l'Any del Cicloturisme, amb un seguit d'accions promocionals i de màrqueting , i ha subratllat el posicionament de Girona i el Pirineu com un de les destinacions més importants d'Europa en turisme actiu. Per la seva banda, Pujols ha explicat que el festival serà un aparador de primer ordre per a la indústria de la bicicleta.
 
El nucli del festival, que comptarà amb la presència confirmada de les millors marques del món del ciclisme, distribuïdes en 50.000 m2 d'expositors i activitats, s'ubicarà al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i els seus voltants, en ple centre de Girona. El pavelló i part de la zona exterior acolliran la zona principal d'exposicions i mostres de productes, accessoris i serveis relacionats amb el sector, mentre que els espais exteriors allotjaran les sortides i arribades dels esdeveniments esportius que recorreran la Costa Brava i el Pirineu de Girona, competicions de ciclisme de nivell internacional Copa Catalana internacional osCommerce de BTT, Scott Marathon, The Pirinexus 360 Challenge o CRI entre d'altres-, proves populars, exhibicions i zones de paddocks.
 
La Sigui Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show serà un festival de primer nivell internacional i representarà un punt d'inflexió on les marques del sector donin a conèixer els seus nous productes per a la nova temporada. Suposarà també una magnífica oportunitat per a distribuïdors i venedors de bicicletes, entitats de promoció turística, de mobilitat urbana o de promoció de ciclisme i fins i tot per a organitzadors d'esdeveniments i activitats ciclistes.
 
L'organització preveu una afluència de més de 20.000 persones durant els tres dies del festival ciclista.