Informació sobre els perfils d'etapa d'Imperial Bike Tour.

(+Info)

0

 
Els recorreguts de les dues primeres etapes transcorren en la seva gran majoria per corriols i camins forestals en un entorn de grans pinedes amb un exigent nivell físic i tècnic. Us avancem que la primera etapa sortirà a les 17.00h i tindrà final en alt a uns 1.700m d'altitud. En la línia de meta us esperarà el camió rober amb les vostres motxilles i la roba de canvi per baixar abrigats fins a la zona de Village a San Lorenzo de l'Escorial.
La segona etapa serà sens dubte l'etapa reina amb un recorregut de 55km de gran duresa tant física com tècnica. De sortida es pujarà al Port de Malagón, famós per haver estat una de les etapes clàssiques de muntanya de la Volta Ciclista a Espanya. Un cop coronat el port ens endinsarem en un recorregut d'autèntic MTB on els bikers més tècnics i escaladors marcaran diferències de cara a la general.

La tercera i última etapa serà la més llarga sobrepassant els 70km. Començarem de sortida amb una ascensió de dos quilòmetres per estirar el gran grup i donar pas a una primera part ràpida on alternarem zones de camins i senders trencacames dins el Parc Regional del Riu Guadarrama. El recorregut s'anirà endurint i complicant fins arribar als alts de la Creu Verda i Abantos, des Robledondo, en els que pujarem 600m en tan sols 10kms. Una zona de senders entre grans pinedes que donaran pas a espais més oberts i tècnics. El recorregut es completarà amb un ràpid i sinuós descens fins a la meta final d'aquesta primera edició de la Imperial Bike Tour.