Julien Tarieux i Margot Moschetti vencen a la Copa Catalana Internacional de Banyoles més universal

Banyoles s'ha convertit un cop més la catedral del Mountain Bike amb la disputa de la primera prova de la Copa Catalana Internacional de BTT que ha tingut un marcat accent francès amb un podi masculí format íntegrament per ciclistes francesos i les victòries de Julien Trarieux del BMC i Margot Moschetti del Superior Bretjens MTB Team.

Els millors corredors d'Europa han acudit a la cita inaugural de la Copa Catalana Internacional omplint de qualitat al Parc de la Draga i convertint la prova en universal amb ciclistes provinents de 20 nacionalitats. En categoria masculina la cursa ha estat molt disputada amb emoció fins a l'última volta i triomf per Julien Trarieux (BMC) amb un crono de 1:37:46, que ha avantatjat a Jordan Sarrou (Team BH-SR Suntour-KMC) en 4 segons. El podi l'ha completat Victor Koretzky (Team BH-SR Suntour-KMC) a 27 segons del guanyador, En fèmines la victòria ha estat per Margot Moschetti (Superior Bretjens MTB Team) amb un temps de 1:27:44 superant en gairebé un minut a Rocío Martín (Vicma Bike Team). El tercer calaix del podi ha estat per Anna Szafraniec (Kross Racing Team) amb un registre de 1:29:13.

El públic també ha estat clau en l'èxit de la carrera pel fenomenal ambient de BTT que es respirava a Banyoles gràcies a la prova de promoció de dissabte i la cursa elit de diumenge. La segona cita del certamen serà el 22 de març a Barcelona amb la participació del doble campió olímpic i actual campió del món de cross-country, el francès Julien Absalon. La Copa Catalana Internacional es completarà amb les cites a la Vall de Lord, la CCI Collbató, la CCI Vallde Boí i es tancarà el 5 de juliol amb la celebració de la CCI Corró d'Amunt amb la gran festa del ciclisme i el lliurament de premis del circuit.