• LEONARDO PÁEZ SE HACE CON LA VOLCAT 2016

LEONARDO PÁEZ ES FA AMB LA VOLCAT 2016

(+Info)

El biker colombià de Olympia Polimedical, Leonardo Páez, es va imposar en les dues primeres etapes i va finalitzar segon en la tercera, aconseguint un sòlid triomf a la general amb més de vuit minuts d'avantatge sobre el belga De Vocht i més de nou respecte al portuguès Tiago Ferreira. En noies, la italiana Annabella Stropparo es va emportar el triomf per davant de Ghita Michiels i Michalina Ziolkowska.
Accent internacional en la prova per etapes UCI celebrada aquest passat cap de setmana a Igualada, Barcelona: la Volcat 2016. 524 de 700 bikers, representant 15 nacionalitats diferents, van aconseguir finalitzar una dura prova composta de tres etapes i en la qual es van acumular 175 km i 4.800 metres de desnivell. Totes les jornades tenien com a punt de partida i arribada Igualada i en les categories absolutes el triomf va anar a parar cap a Colòmbia, de la mà de Leonardo Páez (Olympia Polimedical), i cap a Itàlia gràcies a la veterana Annabella Stropparo (Amici d'Annabella).
Excepte l'última etapa, en la qual el belga Didier Bats va guanyar en un final molt ajustat, la resta de parcials van ser conquerits pel biker colombià de 33 anys, que va acabar la prova amb una còmoda renda de 08:27 sobre Bart De Vocht ( Belgian Cycling Team) i 09:12 sobre Tiago Ferreira (Protek), vencedor de la passada Andalusia Bike Race.
Major domini va protagonitzar Annabella Stropparo, de 47 anys, que va aconseguir ple d'etapes i va avantatjar en 05:45 a la a priori gran favorita, la belga Ghita Michiels, i en 40:29 a la tercera en discòrdia, la polonesa Michalina Ziolkowska.
Com a fi de festa, en l'última jornada d'ahir diumenge, els 22 millors bikers de la categoria masculina i les 10 millors de la femenina van disputar la prova Eliminator, amb victòria dels belgues Didier Bats i Ghita Michiels.