Mecànica de la bicicleta: Tubeliza teves rodes amb Zero Flats

El líquid segellant està compost de nanocàpsules de làtex que quan troben una fuita coagula formant un tap gomós que impedeixen que l'aire s'escapi

Avui us presentem els productes de la marca ZERO FLATS.
El primer d'ells és el lubricant i protector de cadena fet amb base de cera anomenat ZERO DUST. És un producte 100% natural, que redueix la fricció de la cadena a més de mantenir-la neta i lliure de pols. Es comercialitza en diverses mides, 180, 120, 60 i 15 ml.
També tenim el kit de tubelizado ZERO FLATS, que consisteix en fons de llanda, joc de vàlvules i pot de líquid segellant.
El fons de llanda està fabricat en plàstic dur la qual cosa assegura la seva durada i facilita enormement la seva col·locació. Hi ha tres mides de fons de llanda en funció de la mida de les rodes; 26 ", 27'5" i 29 "
Les vàlvules que s'utilitzen són Presta (les "fines" de tota la vida)
 
El líquid segellant està compost de nanocàpsules de làtex que quan troben una fuita coagula formant un tap gomós que impedeixen que l'aire s'escapi. Es ven també en pots solts de diverses mesures, 60, 180, 500 i 1.000 ml fins i tot envàs de 5 litres per a ús de taller.
 
El muntatge és molt senzill. Netegem bé la gola i, col·locant primer la zona de la vàlvula (ens ajudem amb ella), anem encaixant el fons de llanda en tot el perímetre del cèrcol.
Si les vostres llantes ja són tubeless no cal posar aquest fons, de manera que us salteu el pas anterior i poseu directament la vàlvula a la llanda.
Després procedim a muntar la coberta per poder afegir el líquid segellant ZERO FLATS. Podem fer-ho de dues maneres, abans de tancar completament el muntatge de la coberta o després, a través de l'obús.
Les quantitats recomanades per ZERO FLATS són 60ml en rodes de 26 ", 90ml en 27,5 i 120ml en les de 29"
Un cop introduït el líquid donem aire amb un compressor fins que talone perfectament. Per ajudar a la coberta a allotjar-se en el seu lloc trobarem a la zona una mica d'aigua amb sabó, això facilitarà bastant el treball.
 
Girarem i agitarem repetides vegades la roda perquè el líquid es reparteixi bé i ja tindrem tubelizada nostra roda.
Recordar que de tant en tant cal afegir líquid perquè ZERO FLATS segueixi complint la seva funció.
Podeu adquirir aquests productes directament a nuestar pròpia web.

http://www.differentbikes.es/es/servicios/zeroflats/