Quatre campions Nacionals van lluitar per la Imperial passeig amb bicicleta.

(+Info)

Francesc Guerra, José María Guerrero, Patxi Cia i Julián Adrada competiran per Fer-se Amb La Primera edició of this prova de MTB per etapes Que celebracions Aquest cap de setmana a San Lorenzo de l'Escorial
 
 
Aquest divendres arrenca la esperadaImperial Bike Tour, la prova de bicicleta de muntanya per etapes de caràcter nacional Que es celebracions en l'espectacular i atractiu entorn del nord-oest de la Comunitat de Madrid, Dins de la Serra de Guadarrama.
En Aquesta Primera edició, DIVERSOS ciclistes de Primer Nivell de han volgut Prendre partit paràgraf Fer-se amb El Graó Més alt del podi. És El cas de l'Olympia fàbrica equip de ciclisme, Que Serà Sobre el paper l'esquadra Més potent, Francesc Guerra, subcampió d'Espanya XCM de 2015, els sèrums La Punta de llança de l'equip italià.
En la categoria màster 30 Viurem també Un bonic duel Entre els Actuals campions d'Espanya, José María Guerrero (XC Olímpic) i Patxi Cia (XC Marató). En màster 40, el director favorit Serà Julián Adrada, del X-Sauce Orosia Racing Team, doble campió d'Espanya 2015. En Com a les fèmines, la francesa campiona Muriel Bouhet Serà la corredora 1 batre.
Després Una setmana d'intenses PLUGES, la Imperial Tour en bicicleta Promet Ser Una prova Més Que exigent. Tres etapes, dividides en divendres, dissabte i diumenge, que instaran als motoristes A El Màxim de donar si mateixos. Un encebador Recorregut de 22 quilòmetres el divendres per anar Escalfant les cames I Que servirà per als Participants Mostrar un El Que els espera per davant. Una Etapa reina, dissabte, de 55 quilòmetres amb Llargues i complicades ascensions i Més de 2.000 metres de desnivell acumulat i Per Acabar, una èpica jornada, el diumenge amb Més De 70 Quilòmetres de Marató Sobre ONU trencacames TERRENY QUE NO DARA truegua a els bikers.