• SRAM Els seus Nous Grups 1 × 12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

SRAM Presenta Sus Nuevos Grupos 1×12 XX1 Eagle y SRAM X01 Eagle

líder absolut en innovació i tecnologia 1x.
(+Info)

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1 × 12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

SRAM presenta la primera transmissió concebuda des de zero per a transmissions 1x, proclamant-se així líder absolut en innovació i tecnologia 1x.

"El 2012 vam presentar la primera transmissió del món construïda expressament per a 1x, i va canviar per sempre la manera en què vam rodar."

"Hem construït, provat i pedalat centenars de milers de quilòmetres amb transmissions SRAM 1x®; i hem tret molt profit de tot l'après durant la nostra llarga experiència, per finalment crear les noves 1x®con Tecnologia Eagle®. "


Les transmissions Eagle® proporcionen un rendiment sense rival, amb resistència i durabilitat millorades i la llibertat d'un rang de desenvolupaments del 500 per cent.

"El 1x® de SRAM ha canviat la nostra visió de les bicis de muntanya. Va desaparèixer el desviador, la qual cosa va incrementar immediatament la simplicitat del canvi i el rendiment. A més, va significar una rebaixa del pes de la bici. "

"Va fer de canviar fos més fàcil i significativament millor tant per als riders que forcen la màquina com per a novells. Va fer que la bicicleta de muntanya fora millor per a tothom, i encara ho fa. Nosaltres el vam inventar, vam seguir construint més transmissions 1x que ningú, i tot i així seguim incansablement amb el nostre afany de portar la tecnologia 1x encara més enllà. "

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

"Vam presentar SRAM Eagle® Tecnologia. Les nostres transmissions més avançades i amb millor rendiment fins a la data.

Les noves XX1 i X01 amb tecnologia Eagle®, són dos grups de components que han estat desenvolupats per passar a un nivell superior de qualitat i integració en el pedaleig. Aquestes transferències no només han estat perfeccionades, sinó que les hem picat, reconstruït, provat, retorçat, redissenyat i provat una vegada i una altra. La Tecnologia Eagle® proporciona una transmissió més suau, senzilla, duradora i silenciosa que qualsevol altra que hagis utilitzat.

Afegeix-li l'enorme amplitud de desenvolupaments de la Eagle i tindràs més llibertat que mai per pedalar com i on vulguis. Eficiència, durabilitat, simplicitat, amplitud, llibertat: Això és el Eagle®, només possible per SRAM. "

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

XX1 Eagle ™

NOVES NORMES

Hem creat la nova i increïble transmissió XX1 Eagle ™ per que funcioni en silenci, de forma intuïtiva, precisa i perfecta. Tant se val si ets dels que arrasa en una Copa del Món de XC, o simplement vas a intentar coronar un cim mítica- el XX1 Eagle ™ està preparat per això i qualsevol cosa que quedi entre aquestes dues. Aquesta transmissió optimitzada per a cross country combina el paquet més recent d'avenços tecnològics per a transmissions 1x ™ de SRAM amb els materials més lleugers.

Amb un rang de marxes encara més gran, del 500 per cent, el XX1 Eagle ™ t'ofereix canvis més suaus i precisos units a un rendiment de llarga durada, perquè puguis passar més temps en el desenvolupament que vulguis. Simplement, el XX1 Eagle ™ ha reescrit les normes de la llibertat.

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Cadena XX1 Eagle ™

SILENCI

Des de fora pot semblar normal, però el nivell d'enginyeria que amaga el disseny d'aquesta nova cadena fa possible una amplitud de marxes que fins a la data només podia trobar-se en transmissions de dos plats.

A més, és el principal culpable de l'ultra suau, precís, durador i silenciós rendiment de la transmissió Eagle ™.

Les baules de la cadena Eagle ™ tenen un radi més suau, sense vores afilades ni bisellats, la qual cosa es tradueix en una considerable reducció del soroll, fricció i desgast tant de plats com els pinyons.

Aquest disseny permet així mateix que el plat sigui més gruixut, per tant el rivetat de la cadena és més resistent i la fermesa global augmenta. La tecnologia HARD CHROME ™ allarga el període de temps de rendiment òptim de la cadena, i el revestiment de nitrur de titani en els models Gold i Black disminueix la corrosió i per tant, també la fricció.

CADENA (XX1 i X01) EAGLE / 66,92 € / 250 g

Tecnologies- FLOW LINK ™, HARD CHROME ™, POWERLOCK®, X-SYNC ™

Canvis compatibles- Només cassets 10-50 d Eagle ™

Baula de Unió- Eagle ™ PowerLock® PVD

Placa externament Níquel + PVD Or o Negre

Placa internacional Crom platejat + PVD Or o Negre

Tractament pintar Crom reforçat, Hollow Pin ™

Grups recomendados- XX1 Eagle ™ o XX1 Eagle ™

velocitats- 12

Altres: (AM: longitud de cadena (baules) - 126 baules) (OE: longitud de cadena (baules) - 108 baules, 110 baules, 112 baules, 114 baules, 116 baules, 118 baules, 120 baules, 122 baules, 124 baules, 126 baules

Colors: Negre, Or

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Casset XG-1299 Eagle ™

LLIBERTAT

Fes un cop d'ull ràpid al nou casset X-DOME ™ Eagle ™. L'última ombra d'argument que podia quedar a favor de desviador al bicicleta de muntanya ha quedat definitivament dissipada. Dissenyat per usar-lo amb el nostre comprovat i fiable cos XD ™, aquest casset de 12 velocitats i pinyons d'entre 10 i 50 dents ofereix un rang de canvis d'un 500 per cent respecte als sistemes 2x, i més amb un pes considerablement menor. Això es deu a l'arquitectura del X-DOME ™, que, segons han conclòs diversos estudis independents, supera els cassettes més robustos del mercat. Les seves noves característiques milloren tant els canvis cap amunt com cap avall, així com la retenció de la cadena.

Tecnologia -X-DOME ™, cos XD ™, X-GLIDE 2 ™

Material - El mateix que en el XX1, casset d'11 velocidados mecanitzat de Cromoly amb pinyó de 50 d d'alumini

Desenvolupaments -10-50 d

velocitats- 12

Colors- Or, Negre

Cadena recomendada- només Eagle ™

Grup recomanat: Eagle ™

disponible en

Pinyons: 10-50 d, 10 d, 12d, 14d, 16d, 18d, 21D, 24d, 28d, 32D, 36D, 42d, 50d

Altres -Piñones en bloc- 11

Compatibilitat: només amb cadena SRAM Eagle

Preu 458 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

BIELES XX1 EAGLE ™

MÉS RESISTENTS. MÉS RÍGIDES. MÉS LLEUGERS.

Els competidors de veritat sempre estan buscant un rendiment superior - una incansable lluita per trobar components més lleugers, rígids i resistents. Per crear la millor transmissió possible, vam començar per redissenyar per complet les bieles.

L'especial construcció interior buida, combinada amb el nostre exclusiu sistema de capes CARBÓ Tuned ™, ens permet crear unes bieles lleugeres i ultraeficientes que són perfectes per a l'estil cross country - suau però d'alt voltaje-, tant en sortides tranquil·les com en competició. Això, unit al nou plat Eagle ™ de muntatge directe -i formant part fonamental de la transmissió Eagle ™ - aconsegueix que les noves bieles XX1 Eagle ™ generin més potència en cada cop de pedal.

Material de les bieles - Carbon Composite, interior buit

Material plat: Alumini forjat i mecanitzat CNC

Longitud disponible- 170mm, 175 mm

Desenvolupaments disponibles - (AM: 32D) (OE: 30d, 32D, 34d, 36D, 38d)

Compatibilitat - BB30 -30mm / GXP 24 mm

Colors- Negre, Or

Canvi- 32 d

Piñones- (AM: 32D) (OE: 30d, 32D, 34d, 36D, 38d)

Cargols - Muntatge directe

Protector - No

Gràfics - Or o Negre

Pedalier - Compatibilitat - BB30, PF30-68-73mm / GXP, PFGXP 68-73mm

Longitud: 170mm / 175mm

Pinyons - (AM: 32D) (OE: 30d, 32D, 34d, 36D, 38d)

Cadena recomanada: Eagle ™

Factor Q: 164 mm

Tecnologia: CARBON Tuned ™, X-SYNC 2 ™, GXP, BB30, PressFit ™ GXP, PressFit 30 ™

Altres: Línia cadena - 52.0mm (BOOST) / 49.0mm, 12-vel.

Preu 463 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

 

Canvi XX1 Eagle ™

PROPÒSIT

Aquest nou canvi no només resol totes les necessitats de la transmissió Eagle ™ de cara a aconseguir una major capacitat, sinó que a més és l'evolució del nostre comprovat disseny X-HORIZON ™ específic per a 1x. La rodeta de 14 dents X-SYNC ™ ha estat engrandida, la qual cosa permet cassets des de 10 a 50 dents en un disseny relativament compacte. A més, atorga a l'Eagle una sensació de pedaleig molt més suau en general. El nostre nou ROLLER BEARING CLUTCH ™ Type 3 posseeix una rotació més suau, sent molt més silenciós i constant. El CAGE LOCK ™ ha estat desplaçat cap enrere alliberant espai i protegint així de la brutícia del camí. A més, el redissenyat i robust sistema de muntatge millora molt el rendiment del canvi Eagle ™ i la seva vida útil total.

Velocitats - 12

Material - Alumini forjat i fibra de carboni

Colors - Negre, Or

Cos exterior - Fibra de carboni

Compatibilitat - Només Eagle de 10-50 d

Cos interior - Alumini forjat

Moll - Titani

rodaments Inoxidables

Mides de caixa - Eagle

Opcions de muntatge - Nou mètode d'enganxament millorat gràcies al pern B-Bolt que millora la durabilitat i consistència.

Màx. Dents - 50

Rodetes - Compatible amb cadena Eagle

Moviment - X-Actuation ™

Tecnologia - X-HORIZON ™, X-Actuation ™, X-SYNC ™, ROLLER BEARING CLUTCH ™, CAGE LOCK ™

Fixació "B" - El nou mètode d'enganxament amb pern B redueix el soroll i augmenta la seva durada

Altres - Rodaments ROLLER BEARING CLUTCH

Preu 304 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Polsador XX1 Eagle ™

PRECISIÓ

Netament encaixat sota el teu manillar, el polsador XX1 Eagle ™ X-Actuation ™ és el nervi central de la transmissió Eagle ™. El seu funcionament intern ha estat actualitzat per a albergar el canvi nombre 12, amb la seva sensació de canvi millorada, precisió i durada. Tant si són més aconseguint el cap de la cursa o si estàs a dies de la civilització, el polsador XX1 Eagle ™ és el teu fiable punt de connexió.

velocitats- 12

Compatibilidad- canvis Eagle

Tecnologia - X-Actuation ™, ZERO loss ™, matchmaker ™ X Incorporat

Acabat - Alumini anoditzat

Material -Alumini i fibra de carboni

Cargols - Titani

Configuració - polsador de carboni ajustable

Colors - Negre, Or

Visor de marxa - No

Altres: 5 marxes majors màx., Ajust multi posició

Ancoratge: matchmaker ™ X (brida inclosa) (OE: brida no inclosa)

Preu 170 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Grip Shift XX1 Eagle ™

CONTROL TOTAL

Fa tres dècades, SRAM va ser fundada el base d'aquest producte anomenat Grift Shift i la idea que canviar de marxa en una bici hauria de ser fàcil i intuïtiu, simplement, millor. El d'ara és més avançat que l'original, però el nou canvi de puny Grip Shift XX1 Eagle ™ segueix fidel a la idea original. El nou sistema XX1 Eagle ™ inclou un interior robust que el fa més durador i que aconsegueix un rendiment més precís, encara que, com en l'original, tu simplement notaràs el control total al palmell de la mà.

Velocitats - 12

Compatibilitat: desviador -Eagle ™

Grup recomanat - XX1 Eagle

Tecnologia - JAWS ™, ROLLING THUNDER ™, SPEED METAL ™

X-Actuation ™

Material - Fibra de carboni

Color - Negre i or

Ancoratge - Abraçadora inclosa

Preu 155 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Plat Eagle ™

HONESTEDAT

El nou i radical tacte i look del nostre plat X-SYNC 2 ™ Eagle ™ és el resultat directe dels nostres enginyers de transmissions estudiant les propietats de rendiment i desgast de milers de plats X-SYNC ™. Vam sotmetre plats de totes les mides a innombrables tortures mecàniques i ambientals, abusos i negligències, tant en laboratori com en el món real, per aconseguir un que augmentés el rendiment de la transmissió Eagle ™ en qualsevol tipus de situació.

La forma de les dents, més grans i d'inclinació positiva, ha estat dissenyada per augmentar la retenció de cadena i en general l'eficiència del pedaleig, mentre aconsegueix reduir la fricció, el soroll i el desgast.

Colors: Negre

Material: Almunio forjat i mecanitzat

Acabat: Anodizado

Compatibilitat: Cadenes Eagle ™ o SRAM d'11 velocitats

Dimensions: Línia cadena BOOST o 49 mm

Plat-intern: Sram muntatge directe

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

X01 Eagle ™

sense Por

La transmissió X01 Eagle® obre una nova i emocionant era de llibertat i arriba a un nou nivell de rendiment sense límits per als endureros i els riders agressius. Veure com els millors corredors del món desafiaven les lleis de la naturalesa, la física i del mateix espai-temps usant els nostres components ens ha inspirat per proporcionar-los amb les armes més avançades que som capaços de desenvolupar.

El X01 Eagle ™ manté tot el que estimes de les nostres pioneres transmissions 1x ia més augmenta la seva vida útil, resistència, precisió, suavitat i silenciós funcionament. Afegeix-li el cassette Eagle ™ de 12 velocitats amb pinyons de 10 a 50 dents, i tindràs una amplitud de marxes que et permetrà gaudir amb llibertat de l'1x sobre qualsevol terreny, en qualsevol lloc i a la velocitat que vulguis. El X01 Eagle ™ vol dir llibertat - com la expremesquis depèn de tu.

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Cadena X01 Eagle ™

silenci

Des de fora pot semblar normal, però el nivell d'enginyeria que amaga el disseny d'aquesta nova cadena fa possible una amplitud de marxes que fins a la data només podia trobar-se en transmissions de dos plats. A més, és el principal culpable de l'ultra suau, precís, durador i silenciós rendiment de la transmissió Eagle ™.

Les baules de la cadena Eagle ™ tenen un radi més suau, sense vores afilades ni bisellats, la qual cosa es tradueix en una considerable reducció del soroll, fricció i desgast tant de plats com els pinyons. Aquest disseny permet així mateix que el plat sigui més gruixut, així el ribetejat de la cadena és més resistent i la fermesa total augmenta. La tecnologia HARD CHROME ™ allarga el període de temps amb rendiment òptim de la cadena, i el revestiment de nitrur de titani en els models Gold i Black disminueix la corrosió i per tant, també la fricció.

Tecnologies: FLOW LINK ™, HARD CHROME ™, POWERLOCK®, X-SYNC ™

Canvis compatibles: Cassettes 10-50 d Eagle ™ només

Baula d'unió: Eagle ™ PowerLock® PVD

Placa externa: Níquel + PVD Or o Negre

Placa interna: Crom platejat + PVD Or o Negre

Tractament pin: Crom reforçat

Grups recomanats: XX1 Eagle ™ o XX1 Eagle ™

Velocitats: 12

Altres: (AM: longitud de cadena (baules) - 126 baules) (OE: longitud de cadena (baules) - 108 baules, 110 baules, 112 baules, 114 baules, 116 baules, 118 baules, 120 baules, 122 baules, 124 baules, 126 baules

Colors: Or, Negre, Plata

Compatibilitat: Eagle ™

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Casset XG-1295 Eagle ™

llibertat

Fes un cop d'ull ràpid al nou casset X-DOME ™ Eagle ™. L'última ombra d'argument que podia quedar a favor de desviador al bicicleta de muntanya ha quedat definitivament dissipada. Dissenyat per usar-lo amb el nostre comprovat i fiable cos XD ™, aquest casset de 12 velocitats i pinyons d'entre 10 i 50 dents ofereix un rang de canvis d'un 500 per cent respecte als sistemes 2x, i més amb un pes considerablement menor. Això és a causa de l'arquitectura del X-DOME ™, que, segons diversos estudis independents han conclòs, supera els cassettes més robustos del mercat. Les noves característiques del canvi milloren tant els canvis cap amunt com cap avall, així com la retenció de la cadena.

Tecnologia: X-DOME ™, cos XD ™

Material: El mateix que en el XX1. El casset d'11 v d'acer mecanitzat en Cromoly, el pinyó de 50 de alumnio.velocidades

Desenvolupaments: 10-50 d

Velocitats: 12

Colors: Or, Negre

Cadena recomanada: només Eagle ™

Grup recomanat: X01 Eagle ™

Pinyons: 10-50 d, 10 d, 12d, 14d, 16d, 18d, 21D, 24d

Altres -Piñones en bloc- 11

Compatibilitat: només amb cos XD

Preu 392 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Bieles X01 Eagle ™

Més resistents. Més rígides. Més lleugeres.

Sabem que tens un munt d'opcions a l'hora d'escollir bieles, i que les que escullis diran molt sobre el teu estil personal. Hem dissenyat les noves bieles X01 Eagle ™ per a ciclistes que se senten els més elegants quan estan en el més alt del podi. Aquest és un disseny completament nou, que utilitza la nostra tecnologia de capes exclusiva CARBÓ Tuned ™. L'hem fet rígides perquè puguin superar els agressius jardins de roques i tots els cops que puguis trobar al teu pas. Així, les noves X01 Eagle ™ són les bieles més resistents, rígides i lleugeres del mercat. En combinació amb els nous plats Eagle ™ de muntatge directe, com a part de la transmissió Eagle ™, aquestes bieles et donaran un estil guanyador - perquè suposem que ho ets.

Material de les bieles: Carbon Composite, interior d'escuma

Longitud disponible: 170mm, 175 mm

Desenvolupaments disponibles (AM: 32D) (OE: 30d, 32D, 34d, 36D, 38d)

Compatibilitat: BB30 -30mm / GXP 24 mm

Colors: Negre, Vermell

Pinyons: (AM: 32D) (OE: 30d, 32D, 34d, 36D, 38d)

Perns: muntatge directe

Protector: No

Gràfics: Vermell, Negre

Compatibilitat - BB30, PF30-68-73mm / GXP®, PFGXP 68-73mm

Longitud -170mm, 175mm

Pinyons: (AM: 32D) (OE: 30d, 32D, 34d, 36D, 38d)

Cadena recomanada: Eagle ™

Factor Q: 164 mm

Tecnologia: CARBON Tuned ™, X-SYNC 2 ™, GXP®, BB30, PressFit ™ GXP, PressFit 30 ™

Altres: Línia cadena - 52.0mm (BOOST) / 49.0mm, 12-vel.

Preu 426 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Canvi X01 Eagle ™

PROPÒSIT

Aquest nou canvi no només resol totes les necessitats de la transmissió Eagle ™ de cara a aconseguir una major capacitat, sinó que a més és l'evolució del nostre comprovat disseny X-HORIZON ™ específic per a 1x. La rodeta de 14 dents X-SYNC ™ ha estat engrandida, la qual cosa permet cassets des de 10 a 50 dents en un disseny relativament compacte. A més, atorga a l'Eagle una sensació de pedaleig molt més suau en general. El nostre nou ROLLER BEARING CLUTCH ™ de Tipus 3 posseeix una rotació més suau, sent molt més silenciós i constant. El CAGE LOCK ™ ha estat desplaçat cap enrere alliberant espai i protegint així de la brutícia del camí. A més, el redissenyat i robust sistema de muntatge millora molt el rendiment del canvi Eagle ™ i la seva vida útil total.

Velocitats: 12

Material: Alumini forjat

Colors: Vermell, Negre

Cos exterior: Alumini forjat

Compatibilitat: cassette i polsadors Eagle ™

Cos interior: Alumini forjat

Moll: Titani

Acabat: Pintat i anoditzat

Opcions de muntatge: tradicional al quadre

Màx. Dents: 50

Rodetes: Tecnologia Eagle ™ per Eagle ™

Moviment - X-Actuation ™

Tecnologia: X-HORIZON ™, X-Actuation ™, X-SYNC ™, ROLLER BEARING CLUTCH ™, CAGE LOCK ™

Fixació "B" - El nou mètode d'enganxament amb pern B redueix el soroll i augmenta la seva durada

Cargols: Acer inoxidable, Negre

Altres: Rodaments ROLLER BEARING CLUTCH Tipus 3

Preu 240 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Polsador X01 Eagle ™

precisió

Netament encaixat sota el teu manillar, el polsador X01 Eagle ™ X-Actuation ™ és el nervi central de la transmissió Eagle ™. El seu funcionament intern ha estat actualitzat per a albergar el canvi nombre 12, una sensació de canvi millorada, precisió i durada. Tant si són més aconseguint el cap de la cursa o si estàs a dies de la civilització, el polsador X01 Eagle ™ és el teu fiable punt de connexió.

Velocitats: 12

Compatibilitat: canvis Eagle de 12 velocitats

Grup recomanat: X01 Eagle ™ / XX1 Eagle ™

Tecnologia: X-Actuation ™, ZERO loss ™, matchmaker ™ X Incorporat

Acabat: Anodizado

Material: Alumini forjat

Cargols: Acer inoxidable

Ajustaments: maneta forjada, opcions d'ajust MMX ™

Colors: Negre, Vermell

Altres: 5 marxes majors màx., Multi posició, ajust de maneta

Ancoratge: matchmaker ™ X (AM: abraçadora inclosa) (OE: brida no inclosa)

Preu 145 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Grip Shift X01 Eagle ™

control Total

Fa tres dècades, SRAM va ser fundada el base d'aquest producte anomenat Grift Shift i la idea que canviar de marxa en una bici hauria de ser fàcil, millor i més intuïtiu. El d'ara és més avançat que l'original, però el nou canvi de puny Grip Shift X01 Eagle ™ segueix fidel la mateixa tradició de fer del canvi una mica més fàcil, millor i intuïtiu. El nou sistema X01 Eagle ™ inclou un interior robust que el fa més durador i que aconsegueix un rendiment més precís, encara que, com en l'original, simplement notaràs el control total al palmell de la mà.

Velocitats: 12

Compatibilitat: desviador Eagle ™ de 12 velocitats

Grup recomanat: X01 Eagle ™

Tecnologia: JAWS ™, ROLLING THUNDER ™, SPEED METAL ™

X-Actuation ™

Acabat: Alumini anoditzat

Material: Alumini i composite

Color: Negre, Vermell

Ancoratge: Abraçadora inclosa

Preu 134 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Plat Eagle ™

honestedat

El nou i radical tacte i look del nostre plat X-SYNC 2 ™ Eagle ™ és el resultat directe dels nostres enginyers de transmissions estudiant les propietats de rendiment i desgast de milers de plats X-SYNC ™. Vam sotmetre plats de totes les mides a innombrables tortures mecàniques i ambientals, abusos i negligències, tant en laboratori com en el món real, per aconseguir un que augmentés el rendiment de la transmissió Eagle ™ en qualsevol tipus de situació. La forma de les dents, més grans i d'inclinació positiva, ha estat dissenyada per augmentar la retenció de cadena i en general l'eficiència del pedaleig, mentre aconsegueix reduir la fricció, el soroll i el desgast.

Colors: Negre

Material: Almunio forjat i mecanitzat

Acabat: Anodizado

Compatibilitat: Cadenes Eagle o SRAM d'11 velocitats

Dimensions: Línia cadena BOOST o 49 mm

Plat-intern: Sram muntatge directe

Preu 103 €

SRAM Presenta Els seus Nous Grups 1x12 XX1 Eagle i SRAM X01 Eagle

Els preus finals dels grups estaran al voltant dels 1.300 i 1.500 €.