Titan CONTAC.

Divendres 1 de Mayo.¡Empieza la Titant Contac !. Per a molts el primer contacte amb la MÀGIA de la Titan Desert by Garmin.
(+Info.)

Per a aquells amants del MTB que vulguin sentir la Titan Desert by GARMIN d'una forma més relaxada, aquest any s'ha ideat el concepte "Titan Contact", on 50 'bikers' podran participar en les dues últimes etapes de la cursa.

Els participants del Titan Contact disputaran l'etapa 5 -navegació i dunes- i 6 de la present edició de la Titan Desert by GARMIN i podran descobrir perquè aquesta carrera aixeca tantes passions. El recorregut de l'Titan Contact serà similar, però no idèntic al de la Titan Desert by GARMIN, per fer-lo més accessible als participants del Contact.

Les places estan limitades únicament a 50 participants, que es decidiran per sorteig entre tots els que omplin el formulari d'inscripció.

Presentem aquest nou projecte que permetrà a alguns privilegiats viure des de dins una edició tan especial com la del Desè Aniversari de la Titan Desert by GARMIN.

Pedalejar per les mateixes pistes que els 'titans', viure la màgia del desert, gaudir dels campaments, allotjar-te en hotels de somni o sentir-te protagonista del lliurament de premis, entre moltes altres experiències.