Tot per decidir en Andalucia Bike Race presented by Shimano 2015

La cinquena edició d'Andalusia Bike Race presented by Shimano no pot estar més emocionant.

26 FEBRER 2015
La cinquena edició d'Andalusia Bike Race presented by Shimano no pot estar més emocionant.
En categoria elit masculina, la primera jornada en terres cordoveses ha viscut una nova victòria de Pedro Romero i Luis Leao Pinto. No obstant això, els minuts que van perdre en l'etapa 3 els mantenen relegats a la general i els membres del Topeak Ergon Team, Alban Lakata i Kristian Hynek, que avui han finalitzat després d'ells a l'esprint, han aconseguit amb aquest segon lloc convertir-se en líders provisionals de la prova.
Tiago Oliveira i David Rosa, que eren líders fins avui, han perdut la seva posició a causa del trencament d'una cadena.
"Avui hem perdut la prova", ha assegurat Oliveira. No obstant això, estan disposats a "seguir lluitant pel podi".
Així les coses, la jornada de demà promet ser més que interessant, amb aquests tres equips en competició, seguits del Stöckli suís de Mathias Flueckiger i Nicola Rohrbach, que avui han estat tercers per davant dels primers espanyols: Juan Pedro Trujillo i Ismael Ventura .
 
Per la seva banda, la categoria femenina no és per menys. Encara Milena Landtwing i Ester Süss mantenen el seu lideratge general, la victòria d'avui de Claudia Galícia i Tania Zakelj les col·loca segones, a 5 minuts de les suïsses, de manera que tot pot passar, depenent del resultat de l'última etapa. Les belgues Pirard i Michiels continuen afermades al tercer graó del podi.
 
En Màster 30, Javier Macías i Alberto Sánchez han recuperat el liderat amb la seva victòria d'avui, però Pau Egeda yJavier Jurat es mantenen en segona posició seguint de prop, a només 3 minuts, de manera que tot haurà de decidir-se en l'etapa final de matí.
 
Martin Flinta i Helena Erbenova, que competeixen junts en categoria mixta, han aconseguit una nova victòria d'etapa, que els converteix en l'únic equip líder que ha guanyat totes les etapes.
Tant en Màster 40 com en 50, s'han produït canvis en la victòria d'etapa.
En Màster 40, Daniel Cepa i Javier Frasquet han finalitzat 3 minuts per davant de Gamito i Rosa; mentre que els francesos Guy Holvoet i Jean Bernard Souty s'han imposat avui per primera vegada en Màster 50 a la parella formada per Porter i Cerván.
 
L'etapa de demà, última d'aquesta edició, serà rellevant per resoldre els resultats de gairebé totes les categories. No obstant això, només 55,81 quilòmetres esperen els ciclistes, que hauran de donar el millor de si mateixos des dels primers metres per acumular l'avantatge que necessiten.
 
L'arribada del primer participant està prevista al voltant de les 12:30 hores a les instal·lacions del Club Asland de Còrdova.