Compex

Compex Differentbikes, botiga de ciclisme i bicicletes en línia. Bicicletes de muntanya i carretera, accessoris i recanvis, outlet de ciclisme en línia.

Compex és una marca d'origen suïssa que ha aconseguit en poc més de vint anys una experiència sense precedents en els camps de la rehabilitació, el tractament del dolor i l'entrenament esportiu. La electroestimulació, la tecnologia insígnia de Compex, s'ha convertit amb el pas del temps en un aliat imprescindible dels professionals sanitaris i els esportistes més exigents. Actualment és una tècnica d'entrenament que gaudeix d'una àmplia difusió i que s'utilitza en la preparació física, la recuperació muscular, la prevenció de lesions, la rehabilitació o el tractament de dolor. L'eficàcia dels estimuladors Compex està recolzada per estudis clínics; pertanyen a la categoria d'aparells mèdics de classe II i compleixen els requisits de la directiva mèdica europea 93/42 CEE.

Des de la nostra creació, dediquem els nostres esforços al tractament i cura dels músculs. Ja que el bon funcionament del cos és una necessitat essencial, acompanyem a les persones dia a dia, ja siguin professionals sanitaris (com fisioterapeutes, per exemple), atletes, esportistes ocasionals, persones que pateixen dolors ... Compex, com a especialista en músculs , acompanya als seus clients en la recerca del benestar, la millora del rendiment o el procés de recuperació muscular.