BICICLETA E-BIKE BULLS E-STREAM EVO 45 FS

La bicicleta millor preparada per a la pràctica del mountain bike més radical dins de la sèrie E-STREAM.
(+Info) EXHAURIDA

4699.00 4229.00
Color
Talles
STOCK
Descompte
Transport

BICICLETA ELECTRICA BULLS E-STREAM EVO 45 FS 2017
DESCRIPCIÓ
La EVO 45 FS del 2017 és sens dubte la bicicleta millor preparada per a la pràctica del mountain bike més radical dins de la sèrie E-STREAM de la firma alemanya Bulls. Com les seves companyes de la sèrie FS compta amb doble suspensió, però en aquest cas concret modifiquen alguns components amb més prestacions, com la forquilla davantera, les cobertes i els frens, convertint-la en la bicicleta ideal per als aficionats de qualsevol de les variants esportives del ciclisme de muntanya, o qualsevol amant de la natura que sàpiga gaudir de bells paisatges on mai abans hagués pogut arribar.

  Qualsevol que sigui la nostra motivació, amb la EVO 45 FS tots gaudirem d'algunes de les innovacions tecnològiques més punteres de la indústria del ciclisme, així com d'una potent i efectiva assistència al pedaleig.

Inserida en el robust quadre d'alumini 7005 amb aspecte esportiu, la potent forquilla Pike RC, de 150 mm de recorregut i capacitat per a un eix de 15 mm de diàmetre, produïda per la competitiva signatura californiana Rock Shox (SRAM), proveeix confiança i una gran absorció davant de qualsevol impacte o obstacle del camí i màxima rigidesa abans de res. Dotada de tecnologia Només Air, pot ajustar-se fàcilment a les condicions de la ruta a les que ens veurem enfrontats, mitjançant l'inflat dels pneumàtics a diferents pressions a través d'una vàlvula "Schrader" estàndard. A més a si desitges major rigidesa en terrenys més complicats, també contempla la possibilitat d'ajust mecànic en afegir o retirar els "Tokens" o anells plàstics (tecnologia Sag). La versatilitat de l'ús d'aquesta espectacular forquilla davantera et permet regular de manera lineal i progressiva el seu funcionament, tant per les condicions més extremes com per a les rutes més agradables en contacte amb la natura.

El amortidor del darrere, Monarch RT (el mateix usat en totes les bicicletes de la sèrie FS), és una de les últimes innovacions de l'empresa Rock Shox. Posicionat verticalment, absorbeix les vibracions del terreny durant la marxa, especialment els forts cops o impactes després de qualsevol salt, ajudant-te a tenir un major control i una conducció més relaxada, mantenint la teva roda del darrere enganxada a terra sense patir forts rebots, el que augmenta la tracció i redueix l'esforç. Quan viatges per camins sense grans complicacions i vulguis disminuir la pèrdua, al pedalejar, que provoca l'amortiment posterior, podríem bloquejar-la fàcilment sense baixar-nos de l'Evo 45.

A diferència de la resta dels models de la sèrie, aquesta bici està proveïda de cobertes Nobby Nic Performance, de l'empresa Schwable, de tipus balloon i dibuix de rodament com si d'una BMX es tractés. Amb un ample de 2.40 polzades, estan dissenyades per assegurar protecció i adherència en qualsevol terreny, alhora que un amortiment extra, sobretot per la seva sensibilitat als sots petits. Aquests pneumàtics estan muntats sobre resistents llandes Ryde Disc, disseny a càrrec de l'empresa Bulls, que atresora vasta experiència en aquest sector dins de la indústria del ciclisme.

Quant als frens es refereix, la diferència fonamental de la EVO 45 FS respecte a la resta de les bicis de la seva sèrie, és el diàmetre dels seus discos, de 203 mm, amb una major capacitat de frenat perquè només tu puguis frenar- . Té frens hidràulics de disc en les dues rodes Tektro Daurat HD-E715, amb els quals podrem vèncer tot l'impuls assolit en els descensos o després de saltar o vèncer qualsevol complicat obstacles.

La potència en tots els models E-STREAM EVO són a càrrec d'un potent motor central Brose de fabricació alemanya, de 250 watts i 90 Nm d'empenta. La posició centrada del motor, aconsegueix baixar el centre de gravetat de la bici, contribuint a una major estabilitat durant la marxa, aspecte especialment desitjat durant aquests moment de conducció més extrema. Per al seu funcionament pots escollir entre tres modes d'assistència (Eco, Tour i Sport), en funció de les teves condicions i l'orografia del camí, estalviant amb ells energia. Evidentment quan desconnectem l'assistència, el motor no oferirà cap resistència.

Una poderosa bateria de 17,5 amperes, amb tecnologia 50-cell, amb un significatiu aportació de 650 Wh alimenta el sistema elèctric de la EVO 45 FS. Arriba al 80% de la càrrega en 3-4 hores, i aconsegueix completar la seva capacitat en aproximadament 5 hores. Pot ser carregada directament des del quadre de la bici o ser fàcilment desmuntada per carregar-la en un altre lloc. Tots dos components, motor i bateria, estan entre els de major lliurament de potència del mercat actual. Específicament el motor Brose, un disseny de fa diversos anys, el qual ha estat objecte d'importants innovacions per a una contínua millora del seu rendiment. Amb les prestacions d'aquesta bicicleta pots afrontar viatges prolongats i complicats sense por de quedar-te sense as