Cubrezapatillas VeloToze (canya alta)

Resistents a l'aigua i al vent gràcies al làtex.
(+Info)

Aquests cubrezapatillas estan dissenyats per a ciclisme de carretera a l'hivern, amb pluja i neu. Tant per a una competició o un esdeveniment, com per entrenar o anar a la feina, aquests cubrezapatillas de canya alta et mantindran els peus calents i secs.
Principals característiques - Cubrezapatillas VeloToze (canya alta)

Ajust: Preguem comprovar el vídeo inclòs en aquesta pàgina amb les instruccions de col·locació abans d'utilitzar els cubrezapatillas. És important anar amb compte a l'hora de col·locar-los; recomanem evitar el contacte amb vores punxegudes, com les cales o el sistema de trinquet. Si us plau, segueix les indicacions per assegurar-te que quedin ajustats correctament.
Resistents a l'aigua i al vent gràcies al làtex.
Aerodinàmics: el làtex proporciona un ajust aerodinàmic cenyit.
Sense cremalleres ni tires de velcro: disseny hermètic que evita l'entrada de l'aigua.
Lleugers i compactes: te'ls pots ficar sense problemes a la butxaca del mallot o la bossa del selló.
manteniment
Pásales un drap humit. No els metes en la rentadora.
Per assecar-los, penja'ls d'una perxa o pásales un drap sec. Aquest material no absorbeix l'aigua, així que haurien de assecar-se bastant ràpid. No els metes en l'assecadora. Un cop els hagis fet servir diverses vegades, posa-li pólvores de talc per dins per evitar que es quedin enganxats. No els guardis en cap lloc exposat al sol.
Informació del producte

Tèrmic: Sí
Tallavents: Sí
Ciclisme urbà: Sí
Forats de cales: Sí
Elàstic: Sí
Alta visibilitat: No
Carretera: Sí

Protecció absoluta contra la pluja

Els cubrezapatillas d'VeloToze són un producte amb un propòsit molt clar: protegir els peus de la pluja. El seu disseny exclusiu totalment hermètic, la seva confecció de làtex i el seu ajust aerodinàmic estret bloquegen en efecte l'entrada de l'aigua. Els cubrezapatillas de canya alta de VeloToze són l'opció perfecta per sortir amb la bici un dia de pluja. Fins i tot si optes per posar-te'ls només per competir, haurien de convertir-se en un complement imprescindible en la teva bossa, perquè no hi ha res millor per quan plou. I a més queden molt bé amb tot!

Com posar-te els cubrezapatillas VeloToze

Recomanem veure el vídeo inclòs a l'apartat superior amb les imatges del producte i seguir les instruccions descrites a continuació:

A causa del disseny completament flexible del producte, sense tanca de cremallera o velcro, es recomana utilitzar el mètode de col·locació descrit a continuació. Un cop hagis practicat un parell de vegades, et semblarà un procés molt senzill i natural.
1. Posa't els mitjons primer.

2. Fica't el cubrezapatillas com si fos un altre mitjó.

3. Passa el peu per l'orifici gran per a les cales. I ara sí, posa't les sabatilles.

4. Passa el cubrezapatillas per la talonera de la sabatilla primer, i tot seguit la puntera. Les primeres vegades que te les posis hauràs de portar cura de no enganxar a les cales ni estirar-los de més, perquè podries desgarrarlos. Si vas a baixar-te de la bicicleta i a passar una estona caminant, simplement Desempallega't el cubrezapatillas començant per la puntera de la sabatilla i veu estirant-lo cap a darrere per no ratllar-lo ni desgarrarlo de la puntera.

5. Ajústatelo bé al voltant del turmell, les cales i la talonera. Fixa't que no quedi cap part del cubrezapatillas per sobre de la cala o la talonera. Assegura't que la part superior del cubrezapatillas estigui ben ajustat a la pell i no per sobre dels mitjons, perquè si no pot ser que et entri aigua.

6. I llest! A pedalar!

CARACTERÍSTIQUES I AVANTATGES

Els cubrezapatillas de VeloToze ofereixen nombrosos especificacions i avantatges per als ciclistes que no es queden a casa pel sol fet que estigui plovent.

Són resistents a l'aigua: els cubrezapatillas de canya alta de VeloToze estan dissenyats per segellar panxell i mantenir els peus i les sabatilles secs prevenint la penetració de l'aigua per dalt.

Són resistents al vent: els materials tallavents amb què estan confeccionats mantenen els peus calents fins i tot d'hora pels matins o durant tot l'hivern (de 5 ºC a 16 ºC).

Són lleugers: elaborats a partir d'un material flexible i lleuger que no reté l'aigua quan es mullen.

Sense cremalleres ni tires de velcro: el seu disseny innovador es flexiona per sobre de la sabatilla, sense deixar cap punt vulnerable pel que pugui entrar aigua, com en el cas de les cremalleres o les tires de velcro dels cubrezapatillas convencionals.

Són aerodinàmics: un material tou i flexible que crea un perfil ajustat per a una aerodinàmica excel·lent.

Compactes: caben fàcilment a la butxaca del mallot o la bossa del selló.