Casc Last Asteroide

(+ Info)

Blanc/VermellNegre/BlancBlanc
Marca
  • LAS

El casc LAS Asteroid es caracteritza per la seva versatilitat i per adaptar-se tant a les exigències dels professionals com a les dels que s'inicien en el món del ciclisme. Amb un aspecte compacte, el LAS Asteroid destaca per la seva lleugeresa (220 gr. Talla S - 250 gr. Talla L) i l'especial atenció que presta al confort, així com un preu que s'adapta a totes les butxaques.

Compta amb 26 obertures d'aire que asseguren una constant ventilació i refrigeració, a més del sistema d'ajust Prefix. Els seus coixinets internes ecològiques de bambú ofereixen una notable transpiració i absorció de la suor, garantint així una sensació de frescor duradora, i el seu encoixinat intern li proporciona un excel · lent confort. També cal destacar la corretja de niló amb protector per a la barbeta que s'encarrega de mantenir l'estabilitat del casc en tot moment.

La seva tecnologia d'emmotllament permet al LES Asteroid adaptar-se perfectament a qualsevol cap, facilitant així una ràpida familiarització del ciclista amb el casc.

Característiques:
- 26 obertures d'aire, gran ventilació.
- Sistema d'ajustament Prefix.
- Encoixinat intern que proporciona molta comoditat.
- Coixinets internes de bambú per una major sensació de frescor.
- Corretja de niló amb protector per la barbeta.
- Compleix les normes de seguretat EN: 1078 de la Comunitat Europea.
- Pes: Talla S 220 gr. - Talla L 250 gr.