Armilla Spiuk Team Men Vest.

75.27 63.97

Spiuk Team Men Vest

Descripció
La línia TEAM és la gamma més versàtil de SPIUK, de manera que ofereix a l'usuari més actiu i constant tot tipus de combinacions per adequar-se de forma òptima qualsevol tipus de condició climatològica. L'armilla LIGHT és una peça de 2 capes, que permet una major complementarietat amb altres peces per ajustar-se perfectament a qualsevol condició i variació climatològica.


Cacartistericas:

- Membrana M2V Team en teixit de 2 capes.
- Capa interior membrana impresa.
- Capa exterior amb propietats bielàstiques.
- Teixit Ergodry warm Dual face (bielástico)
- Tractament exterior hidrorepelent.
- Ajust estàndard per a un confort òptim.
- Costures planes.
- Rivets reflectants perforats.
- Rivets bielásticos en bocamànigues.
- 3 butxaques exteriors


Technologias:

- Ergodrywarm: Teixit compost per poliamida i lycra creat i optimitzat per al desenvolupament d'activitats esportives en climes freds. La seva composició bielàstica posseeix una extraordinària recuperació i no es deforma amb l'ús intensiu. Proporciona una òptima compressió dels diferents grups musculars alhora que permet una correcta circulació sanguínia. L'acabat cardat compacte en la seva cara interna garanteix un immillorable nivell d'aïllament i manteniment tèrmic.
- TRACTAMENT EXTERIOR: El tractament hidrorepelent aplicat a la cara externa del teixit rebutja l'aigua i el greix mitjançant un efecte "perla", mantenint el teixit el més sec possible. D'aquesta manera impedeix a aquests elements externs (aigua, olis, grassa, etc.) penetrar entre les fibres el que facilita el posterior rentat i manteniment de la peça.
- Bielastic: Teixits amb elasticitat en ambdues direccions que aporten major confort i ajust
- Breathable: Els teixits transpirables garanteixen una bona circulació de l'aire, optimitzant la permeabilitat a l'aire i per tant la ràpida evacuació de la humitat amb el que s'aconsegueix un major confort d'ús.
- M2V team: Thetwe-M2W és una membrana microporosa realitzada a partir d'una base de Tefló impermeable i paravents desenvolupada per resistir les més adverses condicions climatològiques. És ultralleugera i elàstica i permet una òptima transpiració i manteniment tèrmic, amb la qual cosa s'aconsegueix un ampli confort en les seves ús per a múltiples activitats esportives. En el gràfic inferior es detallen de forma esquemàtica les funcions que compleix aquesta membrana.
- Reflex: Material reflectant en la foscor
- Flatlocks seams: Unió de teixits mitjançant multicanals elàstics de fil, el que esdevé en un acabat molt pla i sense pèrdua d'elasticitat en tots dos sentits.
Característiques
Codi EAN proveïdor:
8435409008883 (M)
8435409008906 (XL)
8435409008890 (L)
8435409008913 (XXL)
Dimensions del producte en la seva caixa original:
2cm x 29cm x 36cm
Pes del producte en la seva caixa original:
0.20 Kg