Ulleres

(+Info)

Vols saber més sobre les ulleres de ciclisme?
Les ulleres ciclisme ofereixen una visió lliure de distorsions permetent veure l'objectiu amb més claredat a més de garantir una total protecció contra els raigs UV. Un dels factors més importants en les ulleres d'un ciclista és la lleugeresa, que proporciona una gran comoditat.

Les ulleres ciclisme Spiuk han estat dissenyades per enfrontar-se als rigors de l'alta competició. Destaquen per la seva lleugeresa, estabilitat i comoditat. A més, estan fabricades amb materials d'alta qualitat i les seves prestacions responen a les exigències dels esportistes, que han col·laborat en el seu desenvolupament.

Les ulleres adidas per a ciclisme ofereixen una visió lliure de distorsions, major protecció, menys fatiga visual, major concentració, menor risc de lesions i major rendiment. Les ulleres adidas evil eye estan especialment indicades per al ciclisme ja que estan fabricades en un material exclusiu d'Adidas eyewear flexible i resistent, que fa que siguin extremadament lleugeres. Tenen un disseny específic que les fa compatibles amb l'ús del casc. Les línies aerodinàmiques i les lents corbades proporcionen un ampli angle de visió especialment necessari quan cal recórrer terrenys difícils a gran velocitat.