BTT - III ESPERXADA 2015.

03/05/2015.(+Info.)

III ESPERXADA Arriba de nou una de les ja clàssiques del BTT de la província de Girona: l’Esperxada. En aquesta prova, l’important és ser finisher. La seva tercera edició, organitzada pel Club Ciclista Sendicat del Pedal, es realitzarà el primer diumenge de maig dia 3, a Porqueres. Passant per nous corriols i racons del Pla de l’Estany, preparats expressament per aquesta gran cursa, us proposem dos circuits: la versió extreme amb 73km (aproximadament 2600+) i una versió més light, amb 37km (uns 1500+). Les inscripcions anticipades estan obertes a través de la web on hi trabareu molta més informació. Aquest any, els participants tindran més nivell que mai, amb convidats especials, i un ambient, com sempre, increïble. Recordeu que tindrem, com cada any, regals dels nostres patrocinadors i col·laboradors. Si hi veniu, estem segurs que no us en penedireu. Només un consell: que no us esperin per dinar! Salut i pedals!

Data: diumenge 3 de maig 2015 (primer diumenge de maig)
Hora: 8:00
Lloc: Porqueres, zona esportiva.

Inscripcions:

Preus:

  • Fins el 15 de març: 16€
  • Fins el 26 d'abril: 20€.
  • El mateix dia: 25€.

(no federats: +3€) *Només son vàlides les llicencies de la federació de ciclisme.

Dades tècniques:

  • Llarga: 73km, (aproximadament 2600+)
  • Curta: 37km, (aproximadament 1500+)
  • 5 avituallament sòlids i líquids.
  • Dinar a l'arribada per tothom amb botifarres i fideuà casolana!

Ruta llarga:

NOTA: L'organització es reserva el dret a modificar la ruta sense previ avís si així ho considera necessari per la correcta execució de la prova i per la seguretat del corredor.

Ruta curta:

NOTA: L'organització es reserva el dret a modificar la ruta sense previ avís si així ho considera necessari per la correcta execució de la prova i per la seguretat del corredor.

Allotjament, promoció especial: :

  • Hotel l'Ast (972584879). 20% de descompte en l'allotjament per l'Esperxada.

 

Allotjaments col·laboradors: