Cabrilenca BTT 2015.

Cabrilenca BTT aquet diumenge 26 d`Abril.

Presentació

 
Us convidem a participar a la 21a. CABRILENCA BTT el proper diumenge 26 d'abril. Es tracta d'una trobada esportiva, no competitiva, que vol mantenir la finalitat amb la que va començar: promocionar l'esport de la bicicleta de muntanya. 
 
L'assistència ha anat creixent any rere any, fins arribar en alguna edició a més de 1.000 participants. Així mateix, col·laboren més de 100 voluntaris, que fan que aquesta alta afluència de ciclistes es desenvolupi amb tota normalitat.
 
L'edició d'enguany constarà de dos nous recorreguts, d'uns 24 i 42 km., de forma que hi puguin participar tant els ciclistes habituals, com aquells que comencen i volen gaudir del nostre entorn. Per això, els dos circuits combinaran trams de pista amb altres amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats d'uns 740 i 1.300 m. respectivament. Com sempre, tots dos circuits estaran marcats i amb voluntaris ubicats a determinats punts.
 
Tots dos recorreguts comencen amb la clàssica escalada a la Mútua. Sempre i quan compleixen tot el recorregut llarg, els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada estaran premiats amb un pernil; els segons i tercers classificats també tenen premi assegurat.


Com ja hem fet en les tres darreres edicions, tot i no ser competitiva, també hi haurà control de temps mitjançant un xip incorporat al dorsal.
 
Durant el circuit estan previstos avituallaments i s'acabarà amb una botifarrada; això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs indiqueu-ho al camp corresponent al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.

A més, tots els participants rebran un obsequi exclusiu i commemoratiu d'aquesta edició.

Recorregut i perfils

 

Nous recorreguts, nous corriols!!!


La pedalada constarà de dos recorreguts, d'uns 24 i 42 km., que compartiran els trams de sortida i d'arribada, de forma que cadascú podrà escollir el recorregut i el nivell que més li convingui. S'oferiran 2 avituallaments al llarg del recorregut de 42 km., i 1 al de 24 km.  Com sempre, tots dos recorreguts estaran marcats i amb voluntaris fent de control en determinats punts.

Seguint els criteris marcats pels responsables del Parc de la Serralada Litoral, el recorregut llarg transcorre per pistes i camins amples dins el Parc, i majoritàriament per corriols a la zona de fora del Parc.
Mapa: Alpina Serralada Litoral 1:25.000
Punts de tall: Per tal de garantir que tothom arribi al Village a una hora correcte, al recorregut llarg hi haurà 2 punts de tall:
  1. On es separen el recorregut curt i llarg (km 11): els que vulguin fer la llarga hi hauran de passar abans de les 10:30h; si no, hauran de fer obligatòriament el recorregut curt.
  2. Després del 1er avituallament (inici riera de Dosrius, km 20,5): els que arribin a aquest punt més tard de les 11:30, seran desviats per la riera i reprendran el recorregut normal més endavant (tram en color verd sobre el mapa).


Perfil del recorregut Curt (desnivell total acumulat: 740 mts. aprox.):


Perfil del Recorregut Llarg (desnivell total acumulat: 1.300 mts. aprox.):