IROMAN 70.3 Barcelona 17 de MAIG 2015.

Conegut per la seva magnífica ubicació a la "Costa del Maresme"
(+INfo)

IRONMAN 70.3 Barcelona
Conegut per la seva magnífica ubicació a la "Costa del Maresme" i el seu distintiu històric far, Calella és coneguda com un lloc molt turístic i d'esport. Una ciutat de 19.000 habitants situada a 50 km del centre econòmic i polític de Catalunya Barcelona, ​​Calella s'ha convertit ràpidament en un dels punts calents de triatló Europa.

Els més de 2000 atletes podran gaudir del sector de natació a una volta a la mar Mediterrània, aquesta comença i acaba a la platja de Calella. Els 90 km en bicicleta per les carreteres interiors estan tancades al trànsit abans de tornar a la zona de transició a la platja. La cursa a peu discorre al costat de la costa fent el gir a Pineda de Mar.
A més a més els esportistes poden gaudir dels nombrosos restaurants i una animada vida nocturna a Calella, per no parlar de les platges daurades i els abundants esports aquàtics i activitats que es poden fer a l'aire lliure. Un passeig pel casc històric és obligatori. La cursa passa pel costat del far que s'ha convertit en un emblema de la ciutat.
El IRONMAN 70.3 Barcelona ofereix 50 places classificatòries per al Campionat del Món de IRONMAN.


Originally from: http://www.ironman.com/es-es/triathlon/events/emea/ironman-70-3/barcelona70-3.aspx#ixzz3a4D4VAWV