• L'aventura de la teva vida.Big Ride Enduro Series (Open d'Espanya)

L'aventura de la teva vida.

Si t'agrada l'enduro i els reptes física i mentalment exigents, tenim l'aventura de la teva vida.
(+Info)

0

Ni més ni menys que quatre jornades immers en els més espectaculars escenaris del Pirineu Aragonès.

De la mà de les empreses Sherpa Project i Inizia Turisme, organitzadora del Big Ride Enduro Series (Open d'Espanya) i la responsable del Centre BTT Pur Pirineu i del projecte Prepyr 365, respectivament, amb el suport de la marca Fox Factory, posen en marxa una aventura reservada tan sols a 70 corredors que viuran quatre intenses jornades d'enduro al Pirineu Aragonès.
Una competició d'enduro que permetrà descobrir i explorar algunes de les més espectaculars ascensions i descensos del Pirineu Aragonès, reservada per a un nombre limitat de participants que conviuran en igualtat de condicions en un campament base durant quatre dies. Aquesta és la proposta de la Trans-Nomad Powered by Fox, un esdeveniment d'enduro per etapes el format serà pioner a Espanya i que se celebrarà durant els dies 15-18 de setembre de 2016.
Transnomad_BYFOX_BICIMAXPIRINEO ARAGONÉS

Transnomad es va a desenvolupar al Pirineu Central aragonès, concretament a les valls de Benasc, Chistau i Bielsa, on es concentra el major nombre de cims de més de tres mil metres del país, com l'Aneto (3404 m) o el Posets ( 3375 m).
Aquesta primera edició està reservada a tan sols 60 corredors
Li celebrarà del 15 al 18 de setembre al Pirineu Aragonès
Hi haurà un total de 12 trams cronometrats dividits en 4 dies de cursa
Els corredors s'enfrontaran a 5900 m de desnivell positiu i 7500 de descens
Sota aquesta imponent serralada trobem les valls d'origen glacial, entre els més salvatges i espectaculars de tot el Pirineu. Tots ells estan esquitxats per petits i idíl·lics pobles on els seus escassos habitants sobreviuen gràcies a la ramaderia tradicional i al turisme. Valls on encara es respiren la tradició i les antigues costumbres.Esta edició de Transnomad recopila les millors rutes de ciclomontañismo de cadascun d'aquestes valls, testades des de fa anys pels pioners dels desafiaments d'altura amb bicicleta de muntanya. Serra Negra, Port de Sahún, Creu de Guàrdia o Port de la Fusta, tots ells a mes de 2000 metres d'altura, són passos mítics d'aquestes rutes que podràs assaborir en Transnomad.
Raya_gris
LES ETAPES UNA A UNA

 
Transnomad_FOX_PEQUE_4
1ª ETAPA
42 km / 1.500 metres desnivell
Tota l'etapa es desenvolupa a la Vall de Benasc i pujarem a l'altura de 2.350 metres, havent de realitzar un porteig obligatori de 30 minuts. Hi haurà un remuntador en començar l'etapa. Dormirem al Càmping Borda de Arnaldet.
 
Transnomad_FOX_PEQUE_3
2ª ETAPA
37.5 km / 1.400 metres desnivell
Avui creuem de la Vall de Benasc al Ball de Chistau, passant dos colls a més de 2.000 metres i realitzant el porteig més llarg i dur de Trans-Nomad: 1 hora i vint minuts amb la teva bicicleta a l'espatlla. En aquesta etapa tindrem un remuntador a meitat del matí. Dormirem al Càmping Els Vives de Saravillo.
 
 
Transnomad_FOX_PEQUE_2
3ª ETAPA
40 km / 1.400 metres de desnivell
Creuarem del Ball de Chistau a la Vall de Bielsa i provarem els seus descensos, un d'ells des dels 2.000 metres. En aquesta etapa ens tocarà pedalar, no hi haurà servei de remuntadors. Dormirem al càmping Bielsa.
 
Transnomad_FOX_PEQUE_1
4ª ETAPA
50 km / 1.600 metres de desnivell
L'últim dia del desafiament pujarem fins als 2.600 metres. Hi haurà un transfer a l'inici del dia i la resta de l'etapa fins a Castejón de Sos es realitzarà pedalant. Dormirem a Castejón de Sos després del sopar i festa final.
 

La inscripció té un cost de 800 euros fins al 31 de maig

S'inclou segur, botiga, càtering, cronometratge, servei mèdic, etc.
 
Raya_gris_2
LA INSCRIPCIÓ INCLOU:

Transnomad_FOX_6
Botiga individualitzada model Altus.
Estoreta per dormir model Altus.
Servei tipus self-service o càtering d'esmorzar i sopar a cada campament base.
Servei de pícnic i avituallament sòlid i líquid cada dia de cursa (1 únic punt d'avituallament per dia).
Cronometratge de cada jornada de competició amb el sistema SPORT IDENT.
Servei mecànic gratuït per ajustos bàsics de la bicicleta al campament base i en el punt d'avituallament. No inclou recanvis o substitució o canvi de components (s'hauran d'abonar a part) ..
Servei mecànic gratuït per a propietaris de components Fox al campament base.
Serveis específics d'assistència mecànica que es podran contractar prèviament a l'inici de la competició.
Servei mèdic i d'infermeria.
Transport de maletes entre campaments.
Segur d'accidents.
LA INSCRIPCIÓ NO INCLOU:

Viatge de cada participant
Servei de fisioteràpia
Fiança per xip de cronometratge