• L'OPEN ENDUROASTUR BTT S'ACOMIADA A TUÑA.

L'OPEN ENDUROASTUR BTT S'ACOMIADA A TUÑA.

El proper diumenge 2 d'octubre.
(+Info)

0

El proper diumenge 2 d'octubre, l'Open EnduroAstur 2016, s'acomiadarà amb la celebració de la seva cinquena i última prova puntuable de la temporada.
Després de les proves del Lliuro, Sales, Nava i Gijón, la quarta edició del certamen posarà el punt final a la localitat de Tuña (Tineo), igual que en els tres anys anteriors.
Fesoria Events, dissenyadors del traçat, ja han començat a condicionar la zona perquè els dies 1 i 2 d'octubre, pilots i aficionats puguin gaudir d'un gran cap de setmana d'enduro.
Tot i que les classificacions de moltes categories semblen estar bastant definides, la possibilitat d'eliminar un resultat de cara a la classificació final, fa que la prova de Tuña es torni més interessant, tot i si cap.
Cartel_EnduroAstur2016-Tuña-Alotrolado MTB (1)
Per a l'ocasió, els organitzadors han preparat alguna sorpresa, destacant la no publicació prèvia de part del recorregut, de manera que els participants hauran de realitzar dos dels trams cronometrats sense haver-los entrenat, és a dir, a vista.
A més, es pretén potenciar la participació de les, cada vegada més populars, ebikes, ja que Tuña, per la seva orografia, es pot considerar un terreny idoni per
aquestes.
Tots aquells que vulguin participar en la prova, ja poden inscriure des de la pàgina web de l'open (www.enduroasturbtt.com), tancant-se el termini el dimarts 27 de setembre. El preu de la inscripció és de 28 €, excepte per a aquells que no comptin amb llicència federativa de ciclisme, els quals hauran abonar 18 € més en concepte de llicència d'un dia.
Ens veiem a Tuña per acomiadar l'Open en gran!
Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor d