Amino Bar

(Més Info)

CacaoPoma
Marca
  • ProAction

instruccions:

Amino Bar és una barra d'energia rica en cereals. És convenient per als esports de resistència que requereixen alt consum d'energia, és molt digerible, que no té cobertura pel que pot ser utilitzat fins i tot en els períodes més calorosos de l'any.

Amino Bar és ideal per prendre quan les reserves d'energia s'han de restaurar ràpidament, fent un bon nivell de sucres, disponibles immediatament. encara
barres energètiques són una nutricionalment completa i equilibrada amb un bon component de la proteïna de la llet, fibra i molt poc greix.
Amino Bar està enriquit amb aminoàcids de cadena ramificada BCAA (isoleucina, leucina, valina) en 2: 1: 1. L'addició d'aminoàcids de cadena ramificada permet una reducció del catabolisme muscular durant activitats esportives. Integració amb aminoàcids de cadena ramificada proporciona una font d'energia a més que resulta en un efecte positiu sobre el rendiment.


Utilització: 1 o dues barres al dia, abans, durant o després de l'activitat física.

Gust: Poma-albercoc, cacau.

Advertiments: Aquest producte s'utilitza com a part d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable vida. No excedeixi la dosi diària recomanada. No s'ha d'utilitzar en dones embarassades, nens i per a un ús prolongat sense consultar el seu metge.