Coberta / Neumatico de MTB 29'' Vittoria Mezcal TNT grafè.

Coberta Vittoria Mezcal TNT 4 C grafè 2.0 29X2.2 / 29X2.10 XC-TRAIL
(+ Info)

63.95 42.50
Temporada
  • 2020
STOCK
Enviament
  • 48/72h
Descompte
  • Descompte Online 35%
Transport
  • Gratuït
Compost
  • Graphene 2.0
Ref. Fabricant
  • 11A.00.037 MEZCAL ( 29X2.25 )
IMATGES
  • Es corresponen totalment amb el producte.

El pneumàtic Vittoria Mezcal és una coberta polivalent molt ràpida per terreny mullat, millorada gràcies a la utilització del compost G + Isotech. La banda de rodament és molt definida i compta amb tacs laterals pronunciats.
La Vittoria Mezcal té la banda de rodament compacta al centre per una baixa resistència al rodar, amb perfil baix, tacs ben separats, ranures per a una frenada eficient i un bon agarrre lateral.

Especificacions Tècniques.
Velocitat: 10/10
Terreny mixt: 8/10
Terreny compacte: 9/10
Terreny mullat: 7/10
Protecció: 9/10
Pes: 9/10


tecnologies

grafeno
El grafè incorporat a la vittoria mescal, és un material revolucionari la forma és la d'un full molt fina de carboni, gairebé transparent. En la seva forma més exterma, el seu gruix és la d'un àtom (1 nanòmetre). VITTORIA utilitza el grafè de Directa Plus, anomenat G +, el gruix està inclòs entre 2 i 8 àtoms.
VITTORIA només utilitza el grafè de qualitat superior, és a dir en la seva forma més pura, per treure profit de tots els seus beneficis. En comparació amb els altres tipus de grafè, aquest optimitza de 4 a 6 vegades més el material en el qual s'aplica (carboni per a rodes, cautxú per a cobertes). Ara, Vittoria és accionista de Directa Plus per participar en els estudis i en el desenvolupament, imprescindibles per a la innovació.
IT'S Intelligent Tire System
Amb l'aplicació del grafè en les seves rodes i cobertes, Vittoria ha aconseguit desenvolupar productes revolucionaris. Per cert, una nova gamma ha estat creada: «Intelligent Estireu System» (sistema de coberta intel·ligent) (IT'S).
Les cobertes Vittoria ara són "intel·ligents". Els compostos IT'S són més durs o més tous, segons les exigències del ciclista. En línia recta, el compost ofereix la seva màxima duresa per aconseguir una menor resistència al rodament. Si el ciclista frena, accelera o pren una corba, el compost s'estova per oferir el màxim adherència. Abans del grafè, calia triar entre velocitat, adherència, durabilitat i resistència a les punxades. Ara, el grafè ja no posa límits i permet aprofitar el màxim de tots aquests avantatges.
Compost G + ISOTECH
G + Isotech® és l'únic compost Vittoria en grafè que inclou el revolucionari G +, proporcionat pel proveïdor tecnològic de Vittoria, Directa Plus. Cap compromís gràcies a aquest compost que garanteix velocitat, adherència, durada i resistència al desgast.

4C
El compost VITTORIA 4C és un procediment multicapa que utilitza quatre compostos diferents en la mateixa banda de rodament. El procediment 4C proporciona una polivalència inigualada: separació del compost a la base I en la superfície, tant al centre com en els flancs de la banda. En poques paraules, Vittoria 4C pot ajustar la flexbilitat de la banda, el coeficient de rebot i l'estabilitat de la base per assolir els objectius fixats.
TNT Tubeless Ready
Els pneumàtics VITTORIA TNT (Tube-No-Tube), fins i tot amb reforços laterals, poden ser fins a 100 g més lleugers que els tubeless estàndard. Els pneumàtics tubeless poden muntar-se sobre llandes UST utilitzant simplement els cartutxos o el làtex líquid Pit Stop. Els neumátiocs TNT garanteixen el millor nivell d'avanç, adherència, fiabilitat i flexibilitat, fins i tot a baixes pressions d'inflat. El muntatge és simple: El pneumàtic TNT ha d'estar ben ficat en la llanda, cal inflar lleugerament i introduir el làtex líquid. Els pneumàtics TNT es poden utilitzar amb cambra d'aire, sín NINGÚ tipus de problema.
COBERTES & PNEUMÀTICS www.differentbikes.es

       

                         OPCIONES  DE PAGO.:

Aceptamos Contra reembolso, Visa, Transferencia Bancaria, Paypal