Neumatic Rocket Ron 29''

Coberta ciclisme Schwalbe Rocket HS 438 29x2.10
(+Info)

Marca
  • Schwable

El somni de tot corredor fet realitat. Aquesta súper lleugera Rocket respon pràcticament a totes les necessitats que un ciclista pot tenir: una agafada increïble amb un pes summament baix i carregada amb les tecnologies més avantguardistes com ara carcassa 127-Evo, compost Triple Nano, tacs en U formant un dibuix obert amb unes excepcionals propietats d'autoneteja. Comença el compte enrere!
Aquesta coberta té una adherència impressionant, tant en línia recta com en revolts. Funciona tan bé en condicions d'humitat com en sec. Els tacs estan més separats que en la Racing Ralph, però funciona igual de bé ".
Les cobertes de ciclisme Schwalbe Rocket Ron HS438 són uns pneumàtics totalment preparats per ser convertits en tubeless, el que permet reduir pes sense deixar de ser perfectament estables i molt més resistents a les punxades. Compten amb tots els avantatges d'un pneumàtic tubeless, amb una major resistència a la perforació, rendiment i comoditat, però sense afegir pes innecessari. La seva carcassa exterior, Snake Skin, proporciona lleugeresa i flexibilitat. Els pneumàtics Snake Skin són ideals per convertir-se en tubeless, ja que els seus costats estan segellats i requereixen menys punció de líquid. Aquest benefici compensa el lleuger augment de pes que, al seu torn, proporciona protecció addicional contra les punxades.

El mètode de transformació d'un pneumàtic amb càmera en un pneumàtic sense càmera tubeless ready es realitza mitjançant l'addició de la punció de líquid a l'interior de la coberta. Els avantatges són múltiples: major resistència a la perforació i major comoditat per a un rendiment òptim, sense un excessiu increment de pes, tal com passa amb altres pneumàtics tubeless tradicionals. Els nous pneumàtics Schwalbe tubeless ready estan dissenyats especialment per a un perfecte segellat i un pes més lleuger.

Característiques:
- Ús: MTB, cross country
- Tipus: tubeless
- Mida: 29x2.10
- ETRTO: 54-622
- TPI: 67 fils per polzada
- Pressió: 2 a 4 bars
- Pes: 550 g
Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor d