Cubierta Schwalbe Magic Mary HS447 27.5"x2.35 60-584 SnakeSkin TLE TSC

Pneumàtic Magic Mary SnakeSkin tubeless ready per a tot tipus de condicions del terreny. En 27,5 "x2.35 i compost MEDI Trailstar per una bona agafada i control.
(+Info)

57.90 49.25
Marca
  • Schwable

MÉS

Descripció:
El Magic Mary ofereix un control excepcional en tot tipus de clima i condicions del terreny. A més té una gran capacitat d'autoneteja en condicions enganxoses. Espectre molt ampli Magic Mary cobreix el 90% de totes les circumstàncies. d'ús.
Pneumàtic Magic Mary Snake Skin tubeless ready per a tot tipus de condicions del terreny. En 27,5 "x2.35 i compost MEDI Trailstar per una bona agafada i control.
 
Característiques:
Pes: 835 grams
Mesures: 27,5 "x2.35
TPI 67
Tubeless ready
Tecnologia Snake Skin
Compost de rebot lent i goma tova Trailstar
 
Tecnologia:
Tubeless Easy amb Snake Skin


    La tela SnakeSkin monofilament a la paret lateral fa que la conversió sense càmera per a MTB extremadament fàcil i segur. També proporciona la millor protecció contra talls a la xarxa lateral.

    Per aquesta raó, sense càmera fàcil amb SnakeSkin ve de sèrie amb els nostres pneumàtics MTB de gamma alta a la nostra línia d'evolució.
La coberta està revestida amb teixit SnakeSkin
Quan es combina amb l'opció tubeless s'estalvia uns 700gr de pes davant d'una coberta de descens convencional.
 
Compost Trailstar:
Compost mitjà de descens amb una capa base de fàcil rodament (compost dur). Els tacs del centre tenen un compost tou (soft) i els tacs laterals compten amb un compost molt tou (super soft) per a una agafada increïble.