Schwalbe Rock Razor 27,5"x2.35 Pacestar T.Ready

Pneumatic Schwalbe Rock Razor de 27,5 "x2.35 amb carcassa snake skin per descens o enduro són perfil de semislick.
(+Info)

54.90 44.00
Marca
  • Schwable

MÉS
Descripció:
Schwalbe Rock Razor 27.5 "x2.35 tubeless ready snake skin
Una molt bona opció per utilitzar en la roda del darrere per a terrenys secs i ràpids. És la coberta amb millor resistència al rodament de descens i enduro del mercat. Disposa d'un excel·lent tacs lateral per proporcionar el millor adherència en corbes.
Els grans espais entre tacs proporcionen la necessària auto-neteja i tracció de frenada, Dirty Dan té un grip perfecte per a grans pendents amb fang
En 27,5 "x2.35 i compost i compost Pacestar de goma mitjana / tova.
El cèrcol de kevlar plegable Snake Skin permet obtenir una roda de descens / enduro tubeless ready amb un pes contingut de 695 grams.
Característiques:
Pes: 695 grams
Mesures: 27,5 "x2.35
TPI: 67
Tecnologia: Super Gravity, Snake Skin, tubeless ready
Compost: de mig goma Pacestar
Aro: plegable
Tecnologia:
SNAKE SKIN:
Tecnologia de carcassa tubeless ready amb l'avantatge d'obtenir un pes lleuger, protecció antipunxades i baixa resistència al rodament.
Són les máss adequades per a la conversió a Tubeless. Els flancs segellen gairebé immediatament i només es necessita la meitat de líquid segellador. Aproximadament el necessari per compensar el pes addicional del flanc SnakeSkin ia més proporciona protecció addicional contra pedres punxants.
Pacestar:
Compost extremadament ràpid amb una capa base de fàcil rodament. El centre està fabricat amb goma de compost mitjà per donar una menor resistència al rodatge.
Els laterals tenen compost mitjà per una bona agafada i una gran resistència.