•  Grup Complet Sram GX Eagle GXP
  • Grup Complet Sram GX Eagle GXP

Grup Complert Sram GX Eagle GXP

Grup Sram GX Eagle 1x12 Velocitats.
(+Info)

599.00 349.99

TRANSMISSIONS MTB.
Grup complet Sram GX Eagle 1x12V - Plat 32D - Cassatte 10x50d Trigger.
El grup SRAM GX Eagle és la nova edició de la família SRAM i és la primera transmissió 1x12 que està completament dissenyat per a un rendiment òptim al millor preu.

Si consideres el pes i desitges un alt nivell de rendiment Sram GX Eagle és l'apropiat. Ha estat dissenyat per oferir el major rendiment i major durabilitat per a tots els usuaris en qualsevol situació. La tecnologia Eagle proporciona una gamma de multiplicacions molt ampliada.

També és molt important que entre tots els components SRAM GX Eagle, són 100% compatibles amb tots els nivells de sistemes de transmissió SRAM Eagle.

DESPECEJAMENT del grup de transmissió SRAM GX Eagle .:
Joc de bieles i plat Sram GX Eagle

En aquestes bieles podem escollir dues mesures de llarg 170 o 175mm GXP amb plat de 32 dents muntat directe.

Amb el plat de perfil X-SYNC ™ està dissenyat per optener un control complet del funcionament de la cadena. El gruix de cada dent es tolera i controla amb precisió perquè funcioni perfectament amb les baules interns i externs de la cadena, en qualsevol corona del cassette / pinyó de 10/50.
Cadena Sram GX Eagle 12 velocitats Powerlock 114.

Està dissenyada amb la geometria Eagle ™ de SRAM, la cadena GX Eagle ™ compta amb una construcció de passador sòlid, Eagle ™ PowerLock®
Cassette Sram XG-1275 10-50T XD casset de 12 velocitats i multiplicació: 10-12-14-16-18-21-24-28-32-36-42-50 dents.

Un casset lleuger i fort, la seva estructura oberta similar al casset X-DOME ™ impedeix la acomulació del fang, el que li dóna un rendiment de canvi més net i una major vida dels components.
Canvi del darrere Sram GX Eagle 12 velocitats.
El canvi SRAM GX I munta una roldana de 14 dent X-SYNC ™ que permet un casset de 10 a 50 dents, proporcionant un canvi suau. El nou ROLLER BEARING CLUTCH ™ tipus 3 ofereix una sensació més silenciosa i consistent. La TECNOLOGIA CAGE LOCK s'ha mogut cap enrere la posició del canvi protegint-lo dels cops. Aquest sistema de muntatge redissenyat i robust millora encara més el rendiment del canvi del darrere Eagle ™ i la seva durabilitat general per a totes les marques de bicicletes actuals
Comandament de canvi del darrere "Trigger" Sram GX Eagle 12 Velocitat amb abraçadora i cable (122g).
El comandament Triggere SRAM és el control del conjunt de transmissió GX Eagle ™. En els components interns s'han actualitzat i millorat els seus components per a incloure un casset de 12 velocitats, amb precisió i durabilitat en milers de canvis de qualsevol usuari.