Pedals Carretera Look Keo Classic 2

Els Pedals Look KEO Classic 2 presenta un cos nou injectat.
(+Info)

64.00 49.95

Els KEO Classic 2 presenta un cos nou injectat amb una superfície amb clotets que garanteix una estabilitat excel·lent per al peu. El rang d'ajust de 8 a 12 de la tensió de la molla permet trobar el millor ajust, ideal per a principiants.
Principals característiques - Pedals Look Keo Classic 2
Una superfície de suport àmplia i amb clotets garanteix una estabilitat excel·lent per al peu sobre el pedal i un pedaleig còmode.
El rang d'ajust de la tensió de la molla entre 8 i 12 els permet a tots els tipus d'usuaris trobar l'ajust que millor s'adapta a la seva modalitat de ciclisme.
Les noves cales Kéo GRIP incloses amb aquests pedals són antilliscants, i per tant més segures per caminar.
La seva memòria de posició facilita el recanvi de la cala al retenir la posició de la cala anterior.
Especificacions
Cos: materials compostos biinyectados
Eix: eix de crom
Rodaments: 1 rodament de boles, 1 rodament d'agulla
Alçada de l'eix a la sola: 17,5 mm
Factor Q: 55 mm
Tensió de la molla: forma ajustable de 8 a 12
Inclouen: cales grisos KEO Grip de 4,5º i cargols (6 cargols de 5 x 11 mm i 6 volanderes)
Pes dels pedals: 139 g (346 g per parell amb cales i cargols)
Garantia: 2 anys
A tenir en compte
Has considerat comprar-les cobertes per cales Look Keo amb aquests pedals?
Informació del producte
Carretera: Sí
Pes (g): 346
Material de l'eix: Acer cromoly
Inclou cales: Sí
Flotabilitat (°): 4.5
El nou cos dels Kéo Classic 2 és la combinació d'una injecció de material doble; un per proporcionar un color específic al cos del pedal i un altre per a la superfície de suport. La nova superfície de suport àmplia i amb clotets garanteix una estabilitat excel·lent per al peu sobre el pedal i un pedaleig còmode. Amb un rang d'ajust per a la tensió de la molla entre 8 i 12 que permet a tots els tipus d'usuaris (des de principiants fins a professionals) trobar l'ajust perfecte per a la seva modalitat de ciclisme.
L'eix dels Kéo Classic 2 manté l'alçada de pila, malgrat ser d'acer i sobredimensionat. Està format per un rodament de boles diminut (12 mm de diàmetre intern i 18 mm de diàmetre extern) i un rodament d'agulla. Els eixos LOOK estan sotmesos a una prova de rotació de 2 milions de bicicletes a 100 rpm amb una càrrega de 90 kg en el centre del pedal i una rotació excèntrica (repetint un sot a cada revolució). Aquesta prova és molt més estricta que la normativa actual. Els rosques d'eixos LOOK noves té ara una longitud de 14 mm. Això permet un ajust addicional de 2 mm del factor Q, amb un espaiador específic disponible com a peça de recanvi. Pot incrementar la mesura del factor Q de 53 mm a 55 mm.
Les cales Kéo es van desenvolupar amb el propòsit de minimitzar el pes i simplificar el conjunt de cala i pedal, a més de mantenir la compatibilitat amb totes les sabatilles del mercat. La funció de la cinemàtica és idèntica a la dels pedals DELTA estàndard, amb un accés a la cala i un alliberament segura i eficient.
Les noves cales Kéo GRIP, incloses amb aquests pedals, són unes cales antilliscants que afegeixen seguretat i són compatibles amb tota la línia de Kéo. Les insercions de TPU ajuden a mantenir la cala al seu lloc sobre el lateral de la sola per la cala i elimina el lliscament, especialment amb sabatilles amb sola de carboni. També incorpora una memòria de posició, que facilita el recanvi de la cala al retenir la posició de la cala anterior.