PEDAL MTB LOGIC COMP V4 NG

Pedal lleuger i durador de cross country
(+Info)

69.80 39.50
Color
STOCK
Descompte
Transport
Enviament

Pedal lleuger i durador de cross country que evita l'acumulació de fang per al seu ús durant tot l'any.

Principals característiques - Pedals Ritchey Comp V4 MTB (negre)

Cos que engruixa poc
El cos d'acer fos és lleuger, però fort
Superfícies de les boles de rodaments suaus
Tensió de la molla ajustable
5 graus de llibertat angular o float
340 g (parell)
Compatible amb cales Shimano® SPD
Disponible de color negre, blanc Wet i vermell Wet
Eix: Crom
Cos: Crom
Rodaments interns: Bola
Part externa dels rodaments: Bola
Pes: 340 g (per parell)
Informació del producte

MTB: Sí
Pes (g): 340
Material de l'eix: Acer cromoly
Inclou cales: Sí
Flotabilitat (°): 5
Ús: Cross Country
La sèrie V4 dels pedals de bicicleta de muntanya és un estudi sobre la funcionalitat i el perfeccionament. Aquests tres models estan elaborats sobre els fonaments d'un sistema de pedals reconegut per la seva seguretat, durabilitat i fiabilitat. Si a això li afegim l'atenció you add to the mix Tom 's attention to every imaginable detail, as well as his ability to continually improve his els productes, what you get is optimal strength, stability and weight characteristics combined with a super-low profile cleat / pedal interfície and smooth cleat engagement and disengagement.

Dades de l'especificació

Aquestes parts es consideren sovint com la nostra línia "a bon preu". Aquesta és una acceptable manera de pensar en els productes Ritchey Comp, però només si es té en consideració l'alt nivell de disseny, sofisticació i característiques que s'inclouen en aquests i tots els productes Ritchey. Ritchey Comp fa bé la seva feina sense deixar el compromís de costat.

En cobrir totes les necessitats possibles, des dels competidors d'elit fins als ciclistes d'oci, les nostres gammes WCS, Pro i Comp estan llestes per al que els facin fora. A mesura que la tecnologia i els materials evolucionen, així ho fan les nostres gammes de productes, el que ens permet elaborar parts més resistents i lleugeres que aconsegueixen oferir rendiment líder en la seva categoria i amb una gran relació qualitat-preu, des de la gamma WCS Carbon fins a la Comp.