Pinyonera

(+Info)

Accedint al catàleg en línia de pinyons bicicleta trobaràs els principals models de les marques top del moment com Shimano, Sram, Campagnolo i Massi, com a marca nacional. Moltes alternatives a preus fantàstics, ideals per equipar la teva bicicleta sigui quina sigui la modalitat. Hi ha bicicletes amb un únic pinyó, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10 i 11. El nombre de pinyons d'una bicicleta depèn del tipus de canvi que porti la bici i de la seva transmissió. Quan parlem dels cassets, ens referim al paquet complet del pinyó, que es munta a la roda lliure o també conegut com el cos del cassette. El cassette és un sistema basat en una peça de ferro que actua com a eix sense que hi hagi un pinyó, atès que els engranatges funcionen dins de la peça de ferro o boixa. Per la seva banda, les corones s'acoblen sobre l'exterior d'aquesta peça.

La nomenclatura utilitzada per als pinyons bicicleta reflecteix només el nombre de dents que té el pinyó més petit i el del més gran. Avui dia la majoria de bicicletes solen portar pinyons bicicleta amb 10 velocitats i últimament s'ha posat de moda les 11 velocitats. Per a bicis urbanes, se sol portar 1 velocitat i per a bicis més econòmiques, infantils o trekking es mouen entre les 6 i les 9 velocitats. Dins de les bicicletes amb canvis, al mercat podem trobar dos tipus de pinyons bicicleta: de casset i de rosca. El gran avantatge del de rosca és el seu preu econòmic, i per a la majoria dels usuaris de bicicletes anirà de meravella. El problema sorgeix quan un vol exigir-li més a la bicicleta, i és llavors quan els pinyons de casset es tornen la millor opció.

Tots els nostres pinyons bicicleta es divideixen en estructures d'alumini, acer o titani, des de productes econòmics per als que s'inicien al ciclisme fins accessoris per a professionals d'alta gamma. Fes-li un cop d'ull als nostres preus i escull els teus pinyons bicicleta a bikingpoint.es on podràs trobar més 50000 productes en estoc