Bieles Shimano XT 11V M8000 2 plats

Larg Bieles 175mm.
(+Info)

170.00 145.00
STOCK
  • Descatalogat
Enviament
  • 48h
Descompte
  • Especial
Transport
  • Gratuït
IMATGES
  • Es corresponen totalment amb el producte.

Els plats i bieles Shimano Deore XT incorporen els plats Dyna-Sys d'11 vel. més avançats per a una durabilitat i un rendiment excel · lents. Estan disponibles en tres configuracions de plats, cadascuna amb tres opcions de longitud per a les bieles.
Sobre la marca - Shimano

Shimano és el fabricant de la marca de components ciclistes més famosa del món. Fundada el 1921, quan es va forjar la primera roda lliure ciclista, Shimano produeix transmissions, rodes, pedals, sabates i roba ciclista ... pràcticament qualsevol component ciclista Shimano que et pugui venir a la ment! És famós pels seus productes d'alta qualitat, usats per professionals, Dura-Ace i XTR, i que cobreixen tant carretera com MTB. A més, Shimano està fent tot el possible per donar resposta a les majors preocupacions mediambientals. S'enorgulleix de fabricar components ciclistes que ajuden a la gent a gaudir dels esports d'exteriors ia interactuar amb la natura, a través d'activitats saludables i no contaminants. En els seus gairebé 100 anys d'existència, Shimano ha acumulat una gran riquesa tecnològica i experiència en el desenvolupament de productes, que són la força motriu després de la seva línia de producte, en constant evolució.
Principals característiques - Plats i bieles dobles Shimano Deore XT M8000

Característiques
Les bieles d'alumini forjat HollowTech II ofereixen una relació força-pes sense igual
Elaboració lleugera amb rodaments de pedalier extern súper suaus per a una major eficàcia d'ús
El plat interior d'acer va combinat amb un plat exterior buit d'alumini i carboni més gruixut, per una rigidesa i durabilitat excel·lents.
La relació curta minimitza els espais entre canvis i millora la cadència, a més de reduir l'impacte dels pedals a les bicis de suspensió.
Disponible en 38-28D, 36-26D, 34-24D
Plats HG-X amb espines patentades que suavitzen i acceleren els canvis sota càrrega.
Augment de la força i de la rigidesa gràcies a l'avançat disseny de rodaments més amples i un eix de major grandària o oversized
Braç d'aranya de 70 graus per a una rigidesa òptima
Per a ús només amb cadenes HG-X de MTB de 11 velocitats
Nota important: pot ser que la imatge no mostri el model exacto.Shimano recomana que instal aquest pedaler per primera vegada en un taller o botiga de bicicletes per garantir el perfecte ajust del mateix
Informació del producte

MTB: Sí
Tipus de pedalier: Hollowtech II
Núm de discos: Doble
Aranya: De 4 braços