KIT REPARADOR pneumàtics SAHMURAI S.W.O.R.D

PER REPARACIÓ DE PNEUMATICS TUBELESS/Tubeless Ready
(+Info )

29.50 25.75
STOCK
  • AGOTAT.

KIT SAHMURAI S.W.O.R.D PER REPARACIÓ DE PUNXADES en els muntatges de Pneumàtics de SISTEMES TUBELES o Tbuless Ready.
Aquest Kit de reparació per a pneumàtics Tubeless Ready SAMURIA SWORD, està dissenyat per portar-ho de forma mi senzilla en qualsevol bicicleta de MTB, el kit samurai SWORD, té com a peculiaritat que es guarda i oculta dins el manillar de qualsevol bicicleta MTB, com a tapa del puny . Amb aquest kit de reparació de neumátiocs SAMURIA SWORD, podrem tancar els forats més grans que el segellant no pot solucionar en qualsevol pneumàtic de MTB tubeless o Tubeless Ready de les marques VITTORIA BARZO, VITTORIA MEZCAL, MAXXIS RACE, MAXXIS IKON, MAXXIS ARDEN, WTB , Schwalbe NOBDY NIC, Schwalbe ROCKET RON, Schwalbe RACING RALPH, Scwalbe MAGIC MARY, i molts més pneumàtics del mercat.

El kit de reparació de pneumàtics Tubeless o Tubeless Ready SAMURIA S.W.O.R.D., destaca per la seva rapidesa, una reparació en tot just un minut, és discret i segur en anar dins el manillar.

 

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS DEL KIT .:
Aquest Kit de reparació de pneumàtics SAMURIA S.W.O.R.D., conté, dos taps de manillar, cadascun d'ells amb diferent punxó, s'insereixen al manillar i amb només girar, queden encaixats sense la possibilitat que es moguin o es surtin amb els sots.
Conté 5 unitats de les tires de cautxú utilitzades en les reparacions.
El pes de est kit de Reparació de pneumàtics SAMURIA S.W.O.R.D és d'uns 22grs apróximadamente.


REFERÈNCIA .: Kit Reparació SAMURAI S.W.O.R.D. per a pneumàtics de MTB Tubeless o Tubeless Ready de totes les marques.