TIJA KCNC TI COMP LITE.

(+Info)

Com va?

KCNC és una marca que associem a components lleugers. Una mostra d'això és la nova tija d'alumini Tu-Comp Lite, estrenada aquesta present campanya i que suposa la versió més econòmica de KCNC en tiges d'alumini. Estèticament és molt semblant al model Pro, tot un clàssic model supervendes molt arrelat a bicis de ral·li i marató. I és que a causa de la seva excel·lent relació qualitat, preu i pes, és un component molt popular entre els amants de les bicis lleugeres. La seva estètica és inconfusible, juga amb diferents acabats en colors sempre molt vius. Un dels aspectes que més ens convenç és el seu pes, molt reduït tot i ser d'alumini, tan sols 223 g per 31,6 mm. (400 mm de llarg).

Encara que el cos principal de la tija està elaborat en alumini 7075, aconsegueix un pes tan competitiu en gran part gràcies a l'estilitzat tub conificat i al capçal, molt minimalista. Durant els dies de prova ens ha agradat la seva rigidesa, l'hem notat fins i tot una mica més rígida que alguns models de carboni de la competència. Potser l'única part una mica més delicada és la del capçal. Quan en dies de terreny humit s'acaba acumulant el fang, és propensa a emetre algun que altre gemec que, posteriorment, al rentar la bici, desapareix. Això sí, un consell, aquest tipus de sistema requereix que els revisem i ajustem de tant en tant perquè amb el temps s'afluixa una mica.

Per a qui és?

Per a tot aquell usuari que vulgui alleugerir la seva bici a més de dotar-la d'un toc de color. Molt vàlida per a bicis de ral·li, marató o trail. També pot resultar una bona alternativa per substituir tiges amb retrocés que s'inclouen, en molts casos, en les bicis de sèrie.

Què hi falta?

Poc a objectar, ja que és un component molt atractiu i agraït, ja que ens permet guanyar en pes, prestacions i estètica sense fer un desemborsament de diners important.

Característiques tècniques

Preu: 66,00 euros en 27,2 mm; 69,00 euros en 30,9 m; 69,00 euros
en 31,6 mm; 76,00 euros en 34,9 mm
Pes: 195 g en 27,2 mm; 216 g en 30,9 mm; 223 g en 31,6 mm; 239 g en 34,9 mm
Descripció: Tija de selló recta realitzada en alumini 7075 de tub conificat, capçal mecanitzat i cargols M6 d'acer. (Pels que tingueu un selló amb rails de carboni, opcionalment es comercialitza un kit de suport per rails ovalats amb un preu de 32,80 euros).
Talles: Talla única, de 400 mm de llarg
Colors: Negre, vermell, blau i daurada
Distribuïdor: Funsports