Empordà BTT Extrem 2016.

Una 2ª edición de la prueba cargada de novedades que se disputará los próximos 16 y 17 de Abril.(+Info).

0
El Proper 27 de novembre s’obren les inscripcions per a la Empordà BTT Extrem 2016, una 2a edició de la prova carregada de novetats que es disputarà els propers 16 i 17 d’Abril.
 

Seguiment On-line de la Empordà BTT Extrem

Una de les novetats més significatives serà el cronometratge en chip de les tres etapes, amb servei de seguiment on-line, on tots els acompanyants i seguidors podran fer el seguiment momentani de la cursa.

Inscripció per Etapes.
  Una de les altres novetats serà que els corredors que no s’atreveixin amb la Empordà BTT Extrem, podran inscriure’s la Ter BTT Extrem (1a etaapa) i a la Daró BTT Extrem (3a Etapa)
El cap de setmana finalitzarà amb una arrossada per a tots els participants i acompanyants que es farà a la mateixa línia de meta a la població de Vulpellac. Els inscrits a les 3 etapes també tenen inclòs dins el seu pack de serveis el dinar de dissabte, i tots aquells que aconsegueixin finalitzar les tres etapes ho podran acreditar amb un detall de finisher.
La Empordà BTT Extrem és una excel·lent prova per fer amb els companys de club, on es viuran moments irrepetibles, per això des de la organització oferim uns descomptes especials per a tots aquells clubs que vinguin amb 6 o més participants.
 
El període d’inscripcions s’obre el proper 27 de novembre amb laBlack Week, on s’ofereix un descompte de més del25% respecte el preu Standard d’inscripció. El preu d’inscripció per aquesta Black Weekserà de 65€.