Pneumàtics

En el nostre apartat de pneumàtics per a bicicleta de MTB o bicicleta de carretera, trobaràs una gran selecció de pneumàtics per obtenir el millor rendiment quan muntanyes en la teva bicicleta de muntanya, a la teva bicicleta de carretera, a la teva bicicleta urbana, i fins i tot per a les bicicletes infantils.
En differentbikes trobaràs cobertes de les millors marques del mercat actual com, Schwalbe, michelin, Massi, Maxxis, vittoria barzo, vittoria mezcal..que inverteixen molt de temps i recursos per oferir les millors cobertes / pneumàtics de bicicletes possibles.
L'àmplia selecció de cobertes que oferim als nostres clients cobreix les necessitats des dels usuaris més professionals, fins als que simplement busquen passar una bona estona muntats sobre de les seves bicicletes.
Dins de la selecció de pneumàtics per a bicicleta trobaràs models de cros country, amb mesures entre 1.50 a 2.15, i amb taqueados especials en funció de les circumstàncies: especials per fang, semislicks per a sec, mixtos que es defensen decentment en tot tipus de terrenys que ens puguem trobar. També trobaràs cobertes per descens i enduro, més resistents, però també més pesades, però que ens oferiran també una adherència excel·lent tant en les frenades com en els revolts més rápidas.Si entres en cada model de pneumàtic per a bicicleta, veuràs una acurada i detallada descripció del producte en qüestió, on us mostrem els valors de cada pneumàtic com les dimensions, el TPI, el compost, el tipus de tacs, l'adherència que transmeten i perquè terreny són més adequades. D'això manera, et garantim que podràs triar les cobertes que més s'adaptin a les teves necessitats.
COBERTES & PNEUMATICS www.differentbikes.es