• Sabate Spiuk Altube M MTB Shoes
  • Sabate Spiuk Altube M MTB Shoes
  • Sabate Spiuk Altube M MTB Shoes
  • Sabate Spiuk Altube M MTB Shoes
  • Sabate Spiuk Altube M MTB Shoes
  • Sabate Spiuk Altube M MTB Shoes

Sabate Spiuk Altube M MTB Shoes

La sabatilla Altube posseeix un caràcter competitiu i dinàmic.
(+Info)

124.95

Altube M MTB Sh
Weight (pair; size 43): 756 g, Unisex

La sabatilla Altube posseeix un caràcter competitiu i dinàmic. El seu disseny i construcció, basats en la qualitat i en la cura pel detall, transmeten seguretat i refinament. El tancament Boa ® assegura un ajustament còmode i precís, aconseguint així el màxim rendiment en cada pedalada. La seva versatilitat deriva en 4 versions adaptades a diferents usos: Pro-competició, Pro- XCountry, carretera i MTB.

La versió M està orientada a l'ús en muntanya. És la solució ideal per a ciclistes avançats que busquen més un bon rendiment off-bike. Gràcies a la sola XC-S, de construcció mixta de fibra de vidre i poliamida, s'aconsegueix una transmissió eficient de la pedalada. La seva tacs està estratègicament dissenyat per oferir unes altes prestacions en adherència i tracció. Compte a més amb reforços distribuïts estratègicament a la coberta per millorar la resistència a l'abrasió.

DETAILS

- Coberta molt lleugera, resistent i de fàcil neteja. Reforços texturitzats a les zones exposades a l'abrasió.
- Tecnologia Drilling Shell System, de transpiració directa mitjançant perforacions.
- Ajust de precisió mitjançant sistema Boa ®. Power Transfer Strap al frontal per completar un ajustament còmode i precís.
- Sola XC-S de gran rigidesa i lleugeresa. Base de poliamida amb tacs en TPU d'alta resistència i extensió protectora de la puntera.