ZEROFLATS Slim Tubeles

Diferents formats:
60 ml, 180 ml y 500 ml.
(+Info)

envas 60 ml: Ideal per una dosis roda

ENVAS 180 ml: Envàs per 3 dosis.

ENVAS 500 ml: Amb aquest envàs de 500 ml, podràs anar  carregant el dosificador petit.

 

ZEROFLATS - LA SOLUCIÓ A LES PUNXADES
El Mountain Bike ha canviat extraordinàriament en els darrers anys. Un conjunt d'innovacions i tecnologies han fet que el nostre esport sigui més divertit, fàcil i apassionant que mai. No obstant això, encara hi ha una tecnologia que no ofereix una solució satisfactòria: segur que has punxat moltes vegades amb el teu bicicleta de muntanya, i t'has preguntat com és que ningú no ha inventat res per evitar-ho. En ZEROFLATS creiem que punxar és cosa del passat i que ha arribat el moment de deixar enrere les punxades per sempre.
TECNOLOGIA TUBELESS
Ja has de saber que fa anys la tecnologia TUBELESS va arribar al món del Mountain Bike, amb la promesa de millorar la qualitat de la roda i l'eliminació de les punxades. Tot i això, el pes i l'elevat preu de les cobertes han fet frenar la seva introducció en el nostre esport. A més, ja has d'haver descobert que amb TUBELESS 'també es punxa !. Com a resultat, els sistemes tubeless han aconseguit una mala reputació, i la majoria dels bikers segueixen utilitzant càmera + coberta en les seves màquines.
Rodar sense càmera seria realment molt millor. La resta de vehicles que coneixem funcionen sense cap problema amb aquest sistema des de fa dècades. El que passa és que les bicicletes són diferents de la resta: la bicicleta és el vehicle que pesa menys en comparació amb la càrrega, va per terrenys molt difícils i a velocitats molt baixes ... i és de tracció humana. Les cobertes han de suportar tota mena d'abusos ia més s'han de fer el mes lleugeres possibles. Això no era fàcil d'aconseguir.